Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuparia, kiitos!Maalasin.
Aiemmin kirpparilta löytämäni valaisimen kehikon.
Ja lääkekaapin.
Ihanat varjot heittää kehikko kattoon.

Tuon kaapin vielä seinälle toivoisin.
Olisiko aika opetella itse sen poran kanssa?

Käykää katsomassa myös mun inspiraationlähteet.
Petran valaisin ja Anin valaisin.

Ps. Tein tänään jotain, minkä luulin olevan minulle liikaa. 
Hirvitti, nauratti, vapistutti. 
Kirjoitin, kuvasin, painoin nappia. ROHKENIN. 
Siitä lisää täällä.

8 kommenttia

 1. Tosi hienoja! Minäkin olen ihan koukussa kupariin :). Spraymaalilla on suhautettu yhtä jos toista. Spraymaalin kuparin sävy on kivan lämmin ja rusehtava, tykkään siitä enemmän kuin siitä kiiltävästä "trendikuparista"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja!
   Muiden blogeista olen kuparisia ihaillut. Sun on yksi niistä :)
   Nyt oli saatava omaankin kotiin.

   Mä itse asiassa petyin ensin, kun ei kiiltänyt niin kovin.
   (Niitähän oli myös se metallisempi sävy kaupassa).
   Mutta nyt oon jo sitä mieltä, että parempi näin.

   ps. mulla on vielä ne passepartout tekemättä, mutta silti jo innolla odottelen mitä sä seuraavaksi suhautat ;)

   Poista
 2. Hei noista tuli tosi kivat! Näistä lampuista tulee kyllä aina niin hauskat ja jotenkin sympaattiset varjot :) Mäkin olen taas purkkia pyöritellyt käsissäni ja miettinyt mitä spreijaisin, mutta vielä ei ole uutta projektia tullut eteen.

  Tuohon edelliseen viitaten, voi mahdoton miten paljon olet joutunut kokemaan! Vahva, rohkea, upea sinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra <3

   Tää päivä on ollut jotenkin ihmeellinen. Julkaisun jälkeinen tunne oli jännittävä. Kävellessä jalat liikkui 10cm maanpinnan yläpuolella. Minttu on saanut jotain aika suurta liikkeelle.

   ps. mielenkiinnolla odotan mitä tuunattavaa sä keksit seuraavaksi :)

   Poista
 3. Mun niin pitäis päästä etsimään meillekin tuollainen varjostimen kehikko. Aivan upea!

  VastaaPoista
 4. Mä en kestä!! Tulin vaan kurkkaamaan, että kukas ja mikäs se täällä on, kun olit kirjautunut mun blogiin lukijaksi ja nyt tönötän täällä kuin kärpänen tervassa, paitsi että mulla on kovin hauskaa täällä. Tämä on mielenkiintoinen blogi, ihana, ihan loistava! Mun on nyt pakko tehdä (valitettavasti) hieman töitä, mutta tulen taatusti takaisin ahmimaan koko tuotannon ;D

  VastaaPoista