Sisällön tarjoaa Blogger.

Haaste: Hyvää tekee!Tämä on haaste, jonka haluan laittaa alulle tärkeäksi katsomani asian puolesta! 

Olen tänäkin vuonna mukana Canelipuu ry:n toiminnassa käsitöitteni kanssa. Sukkaa syntyy ja neuletyynyjä virkataan joka tapauksessa, niin mikäs sen parempaa, kun lahjoittaa ne hyvään tarkoitukseen. Canelipuu osallistuu Helsingissä Pihlajamäen nuorisotalolla järjestettäviin käsityömyyjäisiin su 1.12.2013. Myyntin kaivataan kaikenlaisia käsitöitä. Esimerkiksi eläinhahmotossuja, virkattuja liinoja, koruja, leivonnaisia jne lahjatavaraa... Mitä vain keksit taiteilla. Itse osallistun mm. ylläolevilla bambutiskirievuilla, jotka juuri valmistuivat. Haastan sinut mukaan!

Osallistumaan pääset sujauttamalla kädentaitosi kirjekuoreen/ pakkaamalla pakettiin ja lähettämällä/ tuomalla tekemäsi tuotteet minulle ke 27.11. mennessä. Tietysti voit viedä panoksesi silloin aamulla myös suoraan paikan päälle valmiiksi hinnoiteltuna.

Huutele kommenttikentässä, että mukana ollaan tai jos haluat osallistua anonyyminä niin laita sähköpostia minulle ja sovitaan töiden toimituksesta. Voit myös laittaa kommenttisi yhteydessä linkin mahdollisesti blogiisi kuvaamiisi lahjoittamiisi kädentöihin. Jaan niitä mielelläni myös blogini fb-sivulla.

Haasteen voit jakaa Facebookissa, laittaa suoraan eteenpäin muutamalle valitsemallesi bloggaajalle tai kertoa kaverille, että tämän blogin kommenttikentässä pääsee mukaan. Kiitos kaikille osallistuville ja sanaa levittäville ♥  Mä heitin haasteen heti koko Käsityöblogit- ryhmälle. Ja jos susta tuntuu, että annettavaa olisi, niin nappaa ihmeessä haaste tästä itsellesi. Säännöt ei ratkaise, vaan lopputulos.

Kyläkoulun tukeminen ilman suurten järjestöjen pyörittämiseen menevää rahaa ja välikäsiä. Miltä kuulostaa? Hyvää tekee! Oletko mukana?


Lisätietoa Canelipuusta täältä ja täältä.// Seuraa blogiani Facebook, Bloglovin, Blogilista, Pinterest //

14 kommenttia

 1. Hei tämä on ihan mielttömän hieno juttu ja juuri sellaista hyväntekeväisyyttä, josta tykkään! :) Ilmoittelen kun saan jotain valmiiksi :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta. Voisinpa jotain vääntäistä. Syksyn kiireestä johtuen varmaankin ajatuksella "yksinkertainen on kaunista", mutta kumminkin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, kiitos Silja ♥

   Ei tietenkään tarvitse olla mitään suurta. Jos moni lähtee pikkujutulla mukaan, niin yhdessä se on paljon. "Pienillä teoilla on merkitystä."

   Aikaa kuitenkin on koko kuukausi. Ethän ota paineita ♥

   Poista
  2. http://www.mintunmustaa.blogspot.fi/2013/11/hyvaa-helmilla.html
   Mukana siis. :)

   Poista
  3. Ihanaa Silja ♥

   Mä jaan näitä linkkejä jossain sopivassa välissä mun blogin fb-sivulla ja blogissa.
   Kiitos ihan kamalasti. Laita s.postia tosiaan, jos haluat sopia näiden toimittamisen mun kautta.

   Poista
 3. Hieno ajatus! Mää pistän pari pehmoa postin kyytiin. Mulla on ollu pehmo-ompeluinnostus täällä viime aikoina. :D Laitan siulle viestiä tuossa myöhemmin ;)

  VastaaPoista
 4. Mie tuun mukaan! Mietiskelyn jälkeen päätin, että miun panos tulee massakoruina.

  VastaaPoista
 5. hep. Mukana.
  Tänään on askarreltu ja paskarreltu.
  Meiltä osallistutaan kierrätysaiheisilla magneeteilla. Tehtiin 15kpl lego-magneetteja ja pakattiin ne kääröihin. Ai pitäisi hinnoitella valmiiksi? En kyllä yhtään osaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee! Ihana Ilona! KIITOS ♥

   Toi hinnoittelu on kyllä hankalaa mullekin, täytyy myöntää. Oon kurkkinut vähän suuntaa esim. tuolta Taitomaasta, missä porukka myy tekemiään juttuja… ja ajattelin antaa sinne myymään meneville samat saatesanat, kun viime vuonna… että saa ja pitää muuttaa hintaa, jos siellä yleinen hintataso siltä näyttää.

   Jos hei haluat kuvata niitä blogiin, niin jaan sitten linkkiä jossain sopivassa välissä :)

   Poista
  2. Tässä tuli

   http://keskenon.blogspot.fi/2013/11/haasteellinen-elama.html


   Poista
  3. Kiitos ♥

   Laitoin linkit tänään jakoon blogissa + fb:ssa.

   Poista