Haaste: Hyvää tekee!Tämä on haaste, jonka haluan laittaa alulle tärkeäksi katsomani asian puolesta! 

Olen tänäkin vuonna mukana Canelipuu ry:n toiminnassa käsitöitteni kanssa. Sukkaa syntyy ja neuletyynyjä virkataan joka tapauksessa, niin mikäs sen parempaa, kun lahjoittaa ne hyvään tarkoitukseen. Canelipuu osallistuu Helsingissä Pihlajamäen nuorisotalolla järjestettäviin käsityömyyjäisiin su 1.12.2013. Myyntin kaivataan kaikenlaisia käsitöitä. Esimerkiksi eläinhahmotossuja, virkattuja liinoja, koruja, leivonnaisia jne lahjatavaraa... Mitä vain keksit taiteilla. Itse osallistun mm. ylläolevilla bambutiskirievuilla, jotka juuri valmistuivat. Haastan sinut mukaan!

Osallistumaan pääset sujauttamalla kädentaitosi kirjekuoreen/ pakkaamalla pakettiin ja lähettämällä/ tuomalla tekemäsi tuotteet minulle ke 27.11. mennessä. Tietysti voit viedä panoksesi silloin aamulla myös suoraan paikan päälle valmiiksi hinnoiteltuna.

Huutele kommenttikentässä, että mukana ollaan tai jos haluat osallistua anonyyminä niin laita sähköpostia minulle ja sovitaan töiden toimituksesta. Voit myös laittaa kommenttisi yhteydessä linkin mahdollisesti blogiisi kuvaamiisi lahjoittamiisi kädentöihin. Jaan niitä mielelläni myös blogini fb-sivulla.

Haasteen voit jakaa Facebookissa, laittaa suoraan eteenpäin muutamalle valitsemallesi bloggaajalle tai kertoa kaverille, että tämän blogin kommenttikentässä pääsee mukaan. Kiitos kaikille osallistuville ja sanaa levittäville ♥  Mä heitin haasteen heti koko Käsityöblogit- ryhmälle. Ja jos susta tuntuu, että annettavaa olisi, niin nappaa ihmeessä haaste tästä itsellesi. Säännöt ei ratkaise, vaan lopputulos.

Kyläkoulun tukeminen ilman suurten järjestöjen pyörittämiseen menevää rahaa ja välikäsiä. Miltä kuulostaa? Hyvää tekee! Oletko mukana?


Lisätietoa Canelipuusta täältä ja täältä.// Seuraa blogiani Facebook, Bloglovin, Blogilista, Pinterest //