Haaste: Käytännön sisustamista


Rakkaudella tehty- blogissa nostettiin esille arjen apureita. Tiina kirjoitti: "Sisustaminen ei ole mielestäni pelkästään kauniita esineitä joita laitan hyllyn päälle, vaan kaikkea sitä mikä kodissani on esillä. Ja ainakin meillä esillä on juuri niitä esineitä, joita päivittäin tarvitaan. Niitä ei ole välttämättä pakko piilottaa kaappeihin (varsinkaan jos ei ole tilaa tehdä sitä), vaan ne voivat olla osa sisustusta.

Haluaisinkin nyt haastaa bloggaajia esittelemään juuri näitä esineitä. Sitä käytännön sisustusta, jolla on oikeasti jokin tärkeä merkitys. Tarkoitan niitä esineitä, jotka ovat näppäriä arjen apureita. En ehkä tarkoita huonekaluja tai kodinkoneita (vaikka miksei niitäkin), vaan muita näppäriä keksintöjä. Ne voivat olla kauniita, tai vain käytännöllisiä, mutta joka tapauksessa ne liittyvät sisustukseen."

Sain haasteen lähteä mukaan. Tähän piti tarttua heti, ettei jää tekemättä. Sitäkin on valitettavasti ollut ilmassa. Terveisiä Tiinalle, täältä tullaan 


Tämän haasteen myötä tuli mietittyä mun arkea. Toisenlaista. En tosiaan tällä hetkellä ole töissä. Rutiinit on erilaisia ja päivät menee hurjaa vauhtia. Joskus tuntuu, etten ehdi tehdä kaikkea. Jos jään pieniin asioihin kiinni. 

Aamut alkaa yhteisellä aamupalalla. Nuo Pentikin leipälaudat on yksi meidän arjen kauneimmista käyttöesineistä. Ei tule joka kerta tiskiä, kun ne voi pyyhkäistä puhtaaksi ja tiskata harvemmin. En oikeasti tiedä mihin tarkoitukseen noita siellä myytiin, mutta näin ne on meillä käytetty. Tuossa hyllyssä saavat olla esillä.


Toinenkin käytännön sisustamiseen liittyvä kuva on keittiöstä. Mun jokapäiväinen ilon aihe, joka on ollut blogissa esillä aiemminkin - välitilaan tehty liukuovikaapisto. Hyllyillä on tiskialtaan kohdalla tiskiainetta, työtason kohdalla laseja ja lieden kohdalla mausteita. Hyllyt tilattiin Keittiömaasta muun keittiön kanssa, lasit teki ystävä.


Kolmas arjen apurini on yksi meidän valaisimista. Niitä on monta. Tämä liittyy sekä mun käsityöharrastukseen, että pimeään vuoden aikaan. Pitää nähdä hyvin, mutta mieluummin käytän useita pieniä valonlähteitä, kun yhtä kirkasta kattovaloa. Tämä on siis oikeasti Lantern- kynttilälyhty. Näin niitä syksyn uusia Lantern- valaisimia blogeissa ja tarpeen ilmettyä vältin uuden ostamisen ja tipautin tuonne kynttilän sijasta Clasulta ostetun valaisimen johdon.


Tässä nämä mun valitsemat nyt olisi. Janne tosin ensin ehdotti, että kuvaisin hänet. Ehdin jo innostua ennen tarjouksen peruuntumista. Se on kuitenkin se totuus nykyään. Janne se mun suurin arjen apuri on. Etenkin niinä päivinä. kun vireystila ei ole paras mahdollinen ja postiinkaan ei tee mieli kävellä yksin. Ihana mies, vaikka ei halua tulla esitellyksi. Eli riittäköön tämä mainita tässä lopussa ja tämä sydän 

Haluaisin haastaa tähän mukaan erityisesti seuraavat bloggaajat:


Jos sua ei mainittu tässä ja silti huvittaisi, niin nappaa ihmeessä tästä. Tässä vielä säännöt:

Siis, mitkä ovat sinun arkesi apurit?
Toivoisin, että esittelet vaikkapa kolmesta viiteen asiaa tai tavaraa sinun käytännön sisustuksestasi. Nappaa kuva tai pari, kerro vähän tarinaakin jos haluat. Voit ehkä haastaa yhden, kolme tai vaikka viisikin muut kertomaan omista arjen apureistaan. Toivoisin myös, että mainitset haasteen alkuperän (ja kuka juuri sinut tähän haastoi), jotta haastetut voivat käydä halutessaan myös minulle linkittämässä omia tarinoitaan. Säännöt eivät toki ole tässä haastessa pääasia, vaan se käytännön sisustaminen!

// Seuraa blogiani Facebook, Bloglovin, Blogilista, Pinterest //