Sisällön tarjoaa Blogger.

Näkiskö neuloa?


Jonkin on minussa muuttunut. Nykyään rakastan "shoppailua". Ennen kaupoilla kiertäminen oli pakollinen paha ja verkkokaupat kavereita. Nyt menen mielellään. Clas Ohlsonille tai rautakauppaan. Tänäänkin kävin molemmissa. Tämä näperrys on valmis ja seuraavan tarvikkeet levitetty pitkin lattioita. Ovatpa siinä heti aamusella odottamassa.

Hyllynkannatin, lampun johto + nippusiteet Clasulta. Servettirenkaan jotain mun vanhoja. Mustaa ja valkoista maalia löytyi kaapin perältä.

13 kommenttia

 1. Täällä jo meinasin käydä kysymässä, että mitä kuuluu kun et ole kirjoittanut koko päivään B)
  mutta sitä on oltu humputtelemassa.

  Toi johto on niin nätti. Tulee mieleen mummon ja vaarin pölynimurin johto. Silloin joskushan ne olivat tuollaisia kankaisia..niissä oransseissa pölynimureissa :)

  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HaHaa, olitko huolissaan ;)

   Oli vähän hulinaa heti aamusta. Autoin siskoa ensin nettisivujen tekemisessä päivän ja sit oltiin joo humputtelemassa. Meinasi tulla jo vieroitusoireita, kun en oo ehtinyt kurkkimaan mitä blogikavereille kuuluu... Taitaa tänään mennä myöhään koneella.

   Noi johdot on ihania. Perinteinen fiilis. Arvaa meinasinko ostaa useammassa värissä. Ja sit ne jatkojohdot myös. Huh.

   Poista
  2. Joo huoli tuli :)
   mä taas olen pyörinyt koko päivän kotona ja sen kyllä huomaa.

   Ai siellä oli jatkojohtoja myös kauniina? Mä tarvitsisin yhden. Jee kauppaan!

   Hyvää netti-iltaa sinne, tää lähtee levoille.

   ilona

   Poista
  3. Juu niitä oli vaikka mitä värejä. Varmaan näkyy vaihtoehdot myös sieltä nettikaupasta. Niin ja niitä kattolampun johtoja myös. Ihania, ihania!

   Hyvät ja rauhalliset yöt sinne :)

   Poista
 2. no nam! tollanen lamppu oliski ihana, vielä ku keksis et mihin sen tunkis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai lamppuja voi olla liikaa ;)

   Toi tuntuu niin mukavalle nyt tuossa sohvan nurkalla. Näkee neuloa ja ei tarvitse tässä iltasella pitää kattovaloa päällä. Rauhallisempi fiilis. Vois muuten olla aika kivat myös yövaloina...

   Poista
 3. Taas uus idis :) Mä kans tosiaan shoppaan paaaljon mieluuumin kaikissa muissa paikoissa kuin vaate ja ruokakaupoissa. Mulla vaan aika usein noi lapsukaiset mukana tai ainakin osa, ni tiedettävä mitä hakee ku rautakauppaan menee. Joskus pitäis päästä aivan yssisseen kierteleen ja "haaveilemaan"
  Jään odottamaan seuraavaa projektiasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tällainen siitä tuli. Tänään piti tosiaan vielä toinen samanlainen johto käydä Tyynelään hakemassa. Useasti tulee käytyä, muttei sentään vielä henkilökunta moikkaile kaupungilla vastaantullessaan ;)

   Oliko sullakin joku lamppuprojekti tulossa? Vai mitä Clasu löytöjä? Minä sitä odotellessa :)

   Poista
 4. Mulla on samansuuntainen ajatus meidän makkariin, mutta vielä en ole sinne Clasulle asti päässyt. Taikka rautakauppaan. Mut kiva nähdä toteutus valmiina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiinnolla odotan sen valmistumista :)

   Oli muuten melkoinen homma etsiä niitä sopivia puupalluroita. Mä päädyin sit noihin servettirenkaisiin, kun en tarpeeksi suuria löytänyt.

   Poista
 5. Rautakaupat on aarreaittoja. :) Ostin joku aika sitten Muuton E27:n ja tuolla se lojuu kaapissa kun en keksi, että miten sen ripustaisi. Tai edes mihin. (Tarpeeseen tuli siis hankittua taas... huhhuh.) :) Mutta joku samantapainen ripustus olisi sille kyllä hauska kuin mitä tuossa olet toteuttanut, kivalta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :) Sulle siis kävi perinteiset.

   Meilläkin usein etsitään paikkoja vasta tarpeen (eli uuden ihanan asian) ilmaannuttua. Itseasiassa varmaan useimmin niin päin. Hankitaan ensin ja sovitellaan sitten minne kävisi. Niin löytyy kyllä hauskojakin ratkaisuja.

   Sille Muutolle voisi hyvinkin sopia joku tän tyyppinen ratkaisu. Toinen kiva, mitä näin juuri oli säilytyspurkkin kanteen puhkaistu reikä ja sinne työnnetty lamppu. Kuva tästä löytyy blogin Pinterestistä.

   Poista