Raitaa ja lisää lähimmäisenrakkautta


Pari viikkoa sitten mulle tuli sähköpostia ja perään perinteinen paketti. Ihana Ilona! Aiemmin oli arvonnassa mennyt tarjotin sivu suun, mutta Ilona ilahdutti mua toisella. Niin makeesti maalatulla ja meille sopivalla. Passaa just sopivasti tuohon raitapurkkien kylkeen. Paketissa oli myös värikkäitä pillejä, joista tehtyä himmelivalaisinta olin hänen blogissa ihaillut. Tällaisesta huomaavaisuudesta ihan otettuna täällä. Niin hyvä mieli!

Maailma on muuttunut niin kummalliseksi ja ihmiset koviksi, että ihmisten huomaavaisuudesta oikein häkeltyy. Arvostaa jotenkin vielä enemmän sitä joka pyyteettömästi tekee toiselle hyvän mielen. Kaupungilla jaksan aina kummastella lastenvaunujen kanssa kulkevia. Voiko tosiaan olla niin, että jokainen kerta pitää erikseen pyytää apua, kun ei kukaan tarjoudu nostamaan pois junasta? Jos murjottavan naaman saa hymyyn avaamalla oven räntäsateessa kauppakassien kanssa kulkijalle, niin miksi ei. Niin on kaamea kiire, ettei ehdi ympärilleen katsoa? Millaisiin hymyilyttäviin odottamattomiin iloihin te ootte törmänneet? Missä tilanteessa taas ootte katsoneet tympeyttä kummissanne?

Jaa ja vähän kuvista vielä... meille tuli lisää raitaa myös mun mukana Barcelonasta. Juu kyllä. Raahasin sieltä mukanani lankaa.  Miten kummassa mä siellä edes ajauduin lankaosastolle vaateosaston sijaan ;) Löytyi tuollaista raidallista trikookudetta mitä ei ole Suomessa mun silmiin sattunut. Mitähän pientä kivaa tästä keksisi. Hmmmm.

Käykää seuraavaksi kurkkimassa myös Ilonan blogia Keskeneräinen. Elämän makuista meininkiä ja työtä lainavauvojen parissa. Arvostan suuresti.

Kuulkaa täähän on maailman paras harrastus. Hauskaa hommaa ja kaupanpäälle vielä monia uusia ihania blogituttuja 


// Seuraa blogiani Facebook, Bloglovin, Blogilista, Pinterest //