Sisällön tarjoaa Blogger.

Risuja, ei ruusujaTäällä ollaan taas livenä, ruudun ääreen kotiutuneena. 
Barcelona oli upea. Puhumattakaan ruuasta, seurasta ja tuliaisista. 
Silti yksi suosikkiasioita reissuilussa on kotiin paluu. Ihana tulla, kun on ollut ikävä. 

Kotona oli kaikki levällään - ihan itse olin jättänyt. Mun maalausprojektit kuivumassa. Onneksi ei ollut kukaan niitä pariin päivään katselemassa, kun mä olin maailmalla ja Janne maalla. 

Sutaisin tuon pienen punaisen pöydän kiiltävällä mustalla. Peittyi parilla kerroksella, pinta näyttää hyvälle ja olohuoneessa on nyt yksi väri vähemmän. Risun toin Tyynelästä pihan perän kasasta, jossa olivat olleet kuivumassa. Suhautin sen mustalla spraylla. Suunnittelen, jos vaikka siniseksi joskus. Ja taulun päälle niittasin vielä Marimekon Kanteleen kutsua. Kiinnitin sen sillä tavalla tuohon päälle, että tarvittaessa voin sen poistaakin vielä. Jätin leikkaamattakin, että teen vaikka tyynynpäällisiä palasta, kun kyllästyttää. Saa nähdä löytääkö taulu joskus paikkansa muualta, vai jääkö tuohon.

(Ylhäällä uudet kuvat, alhaalla miltä aiemmin näytti.)

Tällaista tähän aamuun täällä. Mitäs siellä?
Hyvä, että maltan tämän loppuun kirjoittaa, 
on päästävä äkkiä blogikierrokselle katsomaan mitä kellekin kuuluu :)

ps. pari edellisestä postausta ilmestyi tosiaan ajastuksella, enkä reissussa ollessani jakanut niitä Facebookissa. Löytyvät tuolta sivupalkista. Pullot muuttivat meille arkun mukana, pärekorin tarina täällä, pöytä ikivanha kirppislöytö.

14 kommenttia

 1. Risut on ainakin enemmän mun mieleen kuin ruusut ;) Kivalta näyttää tuo nurkkaus. vaikka hauska oli tuo punainenkin pöytä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei kovin kukkaihmisiä olla täälläkään. Jannen onneksi ;)

   Mulla on punaiseen joku viharakkaussuhde. Aina ollut. Tuollainen vanha punainen kyllä miellyttää. Sitä on vielä tummempana tuossa kirjahyllyn alimmalla hyllyllä vanhassa puisessa kaljakorissa. Muuten ei enää näy meillä kotona. Tyynelään sopii. Portaisiin ja lattiaan.

   Punaiset Converset on käyttämättöminä kaapissa. Jotenkin ei.

   Saa nähdä milloin taas mieli muuttuu ;)

   Poista
 2. Mistä ihmeestä tota Kanteleen Kutsua oikeen löytää?? Se on ihan mahtava kuosi!

  Tervetuloa takas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva olla kotona, vaikka reissussa ois miten kivaa (ja hyvää punaviiniä).

   Mä tilasin sitä myymälästä. On sellaista paksumpaa verhoilukangasta.
   Tuli parissa päivässä :)

   Poista
 3. Tykkään risuista ja aina niitä kantelen kotiin, miehen suureksi iloksi ja hämmästykseksi...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on hyvä, että materiaalit sisustukseen löytyy omalta pihalta. Ei tarvitse orkideoita ;)

   Poista
 4. Oi Kanteleen kutsu on kyllä ehkä kaikkien aikojen lempparikuosi. Sanna Annukan työt kyllä ylipäänsä puhuttelee. Itseltä löytyy vain tuo yksi Kanteleen kutsu -tyyny, siitä en luovu koskaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama! Se Taikamylly on myös aivan ihana. Noissa on jotain sellaista pikkutarkkaa ja järjestelmällistä, mistä mä tykkään. Ei liiaan hulmuavia kuvioita.

   Poista
 5. Meiltä löytyy kanteleen kutsu sinivalkoisena peltipurrkina.

  Kaunis tuli mustasta sivupöydästä, enemmän linjassa muun kanssa? Ja pärekori on kyllä kaunis.

  Heh, hyvä tuo toteamus, että kaikki oli levällään (ja itse olit jättänyt). Useinhan se saattaa olla toisin kun itse on reissussa. Meillä ainakin vaikka mies olisi kuinka laittanut kodin järjestykseen ja siivonnut, niin ei auta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peltipurkit ♥

   Joo nyt on punaista enää keittiössä ja kylpyhuoneessa. Joku ihme vimma tuli karsia värejä. Ollaan jo maalattu yöpöydätkin uudestaan :D

   Ei oo muuten samanlainen lopputulos täälläkään, jos siivooja on eri. Kunnon kotityranni kävelee perässä ;) Onneksi mulle kuitenkin tehtiin palatessa makkarakastiketta ja voipottumuusia. Sen täytyy olla rakkautta.

   Poista
 6. Uudistus on hyvä. Toi Kanteleen kutsu sopii mainiosti ja tiedätkö, minäkin tykkään siitä hirmuisasti :) Taitaa risut rulettaa täälläkin huomenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ride ♥

   Tuli mieleen, että tuosta kankaastahan saisi myös aika makeen leveän (ei niin korkean) taulun sohvan päälle vaikka. Tai sit sä voisit keksiä tuosta jotain pienempiä tauluja tms sinne eteiseen ;)

   Niin ja muuten saiskohan niistä paperisista koivupilleistä (mitä on nyt myynnissä monessa paikassa) viriteltyä jonkun risujutun... hmmm.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos littleB ♥

   Ne on tuotu tuliaisina Wienin Butlersista
   http://www.sateenkaariajaserpentiinia.fi/2013/05/tuliaisia.html

   Poista