Uutta ja ihmeellistä
Kaikkea uutta ja ihmeellistä Tyynelässä. Pihassa oli moni asia muuttunut. Syksy tullut ja myyrät myös. Onneksi mulla ei ole tarkkaan varjeltuja istutuksia, niin tullaan kai kontiaisten kanssa toimeen. Toinen uusi juttu pihalla oli palju. Vuokralla viikonlopun ajan. Juuri sopiva kippo kuudelle. Istuttiin siellä ystävien kanssa tunteja. Juotiin skumppaa ja ihmeteltiin pilkkopimeää. Jätin nyt ne uimapukukuvat tähän laittamatta. Sen verran ryppyistä porukkaa. 

Tämä vuokrajuttu oli kyllä ihan mahtava. Miksi muutenkaan pitäisi olla omana nämä tällaiset? Käyttöaste on kuitenkin niin pieni ja näin ei tule huoltokulujakaan. Homma pelasi loistavasti ja kippo tuotiin peräkoukun kanssa pihaan asti. Olipa se jees! Kokeilkaapa joskus. Voisin tottua. 

Viikonlopun kruunasi jossain kohdin jopa seesteinen tunnelma. Miehet pelasivat shakkia. Lihapata muhi uunissa. Puikot kilisi. Kaikki kolme naista neuloivat. Syntyi sukkaa ja lapasta. Mummokerho rules. Olen saanut jo useamman koukutettua ja arvasin, että puikot pakataan myös maalle mukaan. 

Tällaisia viikonloppuja lisää. Hyvillä mielin ensi viikkoon, vaikka valvominen väsyttääkin! Mites teillä? Oliko yhtä hyvä?

// Seuraa blogiani Facebook, Bloglovin, Blogilista, Pinterest //