Sisällön tarjoaa Blogger.

Yllättää

Yllättää

... Ihmisten ikä ja vointi.
Oltiin eilen Jannen tätiä moikkamassa. Kunnioitettavassa iässä hän jo on - 82v. Pääsin siis neulomaan oikeaan mummokerhoon. Sanoi, että mökillä tavataan. Ei tarvitse kotoota hakea, kun ovat kuulema edelleen itsenäisiä ystävänsä kanssa, vaikka viimeisen vuoden on kävely ollut jo vaikeampaa.
Pärjäävät mökilläkin, kun ystävä on nuorempikin - 81v.

...Tämä syksy väreillään.
Kuvat ovat mökin pihasta eiliseltä. Taas kyykin siellä pyrstö pitkällä.
Kauniisti ovat saaneet kukoistamaan.

... Suuruuden hulluus.
Paluumatkalla poikettiin Megamyyntiareenalla. En ollut edes kuullut koko paikasta.
Suomen suurin outlet. Jestas mikä halli.

Mä lähden huomenna Barcelonaan ystävien kanssa. Loppuviikon blogissa on siis hiljaisempaa.
Jotain varmaan laitan ajastukselle , mutta Facebook-sivulle tuskin linkitän. Puhelimen kanssa on niin ankeaa säätää. Vinkatkaa kommenttikentässä jos tulee jotain reissutärppiä mieleen.
Kotiudun sunnuntaina ja palaan silloin teidän blogeihin.

Janne jää isännäksi kaupunkikotiin ja Tyynelään. Saas nähdä miten pärjää. Viimeksi oli syönyt tonnikalahernekeittoa ja lähetti kuvaviestin annoksesta. Tekstinä oli: emäntää kaivataan. 

12 kommenttia

 1. Hyvää Barcelonan matkaa! Nauttikaa! Mitään tuoreita vinkkejä ei ole antaa. Omasta Barcelonan matkasta on jo niin kauan. Mutta Sagrada Familia ja Gaudin jutskat vielä lienee paikallaan... Ihana syksyinen väriloisto! Ja ihana pirteä täti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tapaksista ainakin, toivottavasti myös hyvästä ilmasta :)
   Barcelona on mulle ihan uusi kaupunki. Ainoastaan sen verran olen etukäteen suunnitellut, että piknikille jos Park Guellin puistoon pääsisi. Muihin Gaudin juttuihin en olekkaan vielä perehtynyt. Jos sitä vaikka koneessa lukisi :)

   Täti on kyllä pirteänä pysynyt. Ja hymy huulilla. Ainoastaan valitteli, ettei jaksa enää risukoita raivata ja ruohoa leikata, kun pehmeällä astuminen on hankalaa. No ei kai sitä enää kasikymppisenä tarvitsekkaan jaksaa. Harva pysyy enää edes kepin kanssa jaloillaan. Kunhan olisi kivuitta ja nauttisi olostaan ♥

   Poista
 2. Tuollaiset mummot on niin ihania. Niillä on niin paljon huumorintajua.

  Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ♥ Jossain vaiheessa sitä ei enää arastele ja osaa nauraa itselleenkin täysillä. Pari juttua olisi heiltä opittavana. Ihania ihmisiä!

   Kiitos Ilona :)

   Poista
 3. Hei ihanaa matkaa sinulle!

  Ja mitä nuo mahtavat pallot oikein ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥

   Ne taitaa olla koristeparsan palleroita. Mun valtavan tietämyksen ja googlen mukaan :D
   (Korjatkaa joku jos tiedätte, että oon väärässä)

   Poista
 4. Iloista matkaa! Skumppatytön vinkki: Sant Sadurní d'Anoian kylässä siinä lähettyvillä on Codorníun kuohuviinitila. (Samassa pitäjässä sijaitsevat monet muutkin cavatilat, mm. Freixenet.) Paikallisjunalla perille, siihen päälle parin kilometrin kävely tilalle. Tällä kuljetuksella tää on alle kahdenkympin reissu sisäänpääsyineen (vuonna 2009 14 euroa yhteensä). Mut varatkaa tour ennakkoon. Hotellin respa soittaa vaikka varauksen. Hyvä englanninkielinen opastus, hilpeä humpsahdus tastingin kautta viinikauppaan ja kaiken päälle pääsette junalla maanalaisiin kellariluoliin, jännää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos vinkistä ♥
   Ihan mahottoman jännältä kuulostaa! Sinne on yhtäkkiä luvattu sadetta, eikä niin lämmintä. Kellariluolissa pysyisi kuivana. Ainakin ulkopuolelta :D

   Poista
 5. Oi etelään lämpöä tankkaamaan! Hyvää matkaa vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveisiä Barcelonasta :)
   Tää reissu on mennyt itseasiassa ihan syömisen ja ostosten parissa. Ihania pintxosia ja hyvää viiniä!

   Poista