Laiskat LevilläTerveisiä tien päältä. Täällä tullaan jossain Äänekosken paikkeilla kohti kotia. Janne ajaa ja mä selaan lomakuvia. Oltiin Levillä laiskottelemassa ystävien kanssa. Ajeltiin tiistaina ylös päin Jannen työn perässä. Käväistiin Hämeenlinnassa ja Kankaanpäässä. Oltiin Seinäjoella ensimmäinen yö, Oulussa toinen ja siitä Haaparannan kautta kohti Kittilää. 

Levillä oli lunta niin, että se yllätti. Minutkin, jolle tämä taisi olla lähemmäs kymmenes kerta. Minttukaakao maistui ja Tuikulla tuuli. Herkuteltiin mökillä ja käytiin ensimmäistä kertaa syömässä myös Ämmilässä. Menen toistekin. Lautasliinat ja ruokalistat hiukka hymyilytti ja samaa mutkatonta menoa oli palvelussa.

Mökki missä asusteltiin oli upea. Oli hyvin tilaa koko konkkaronkalle. Tuli muuten todistettua siinäkin tuo Levin kaksijakoisuus. Toisaalla luonnonrauha, toisaalla kaupallinen. Toisaalla himohiihtäjät, toisaalla afterskimenoilla päivänsä aloittaneet. Paritalon toisella puolella me kutimien / aterian jälkeisten espressojen / konjakkien kanssa. Toisella puolen parikymppiset / pakastepizzat / pumpattava barbara. Mökistä lisää täällä ja täällä

Loma meni siis ihan puhtaasti laiskotellen. Kerran käytiin reippailemassa. Hiihtämässä ei ollenkaan. Syötiin juustoja ja juotiin portviiniä. Kiloja tuli varmasti jokaiselle yksi jos toinenkin. Mäessä käytiin ainoastaan tuijottelemassa tovi Maailman cupin meininkiä. Illalla sitten Areenalla tötterötukkia.

Nyt tuntuu ihan kummalta palata syksyyn. Tuolta talven keskeltä. Tien vieret vihertää taas.