Sisällön tarjoaa Blogger.

Tää on meidän panos


Meidän panos  Ihan mahtava määrä tavaraa ja hyvään tarkoitukseen. Mahtavat naiset, kun lähditte mukaan mun haasteeseen. Nämä kaikki ovat hyväntekeväisyyteen lahjoitettuja ja ostettavissa huomenna sunnuntaina 1.12.2013 Pihlajamäen nuorisotalon Perinteisistä Käsiytömyyjäisistä klo.10-16.00 Canelipuun pöydästä.

Viimeisimmät toimitukset ovat saapuneet ja mukaan saatiin vielä Silmukan saalistajan söpöt kuusenkoristeet ja ihania pikkujoulukoruja Silja Maarialta (keltaiset hintalaput) + Emilialta (mustalla alustalla).
Itse innostuin vääntämään vielä tonttuja. He ovat vasemmalta oikealle Veikko, Risto, Onni ja Elviira. Saivat seuraavanlaiset nimilaput kylkeensä:

Veikon lempipuuhaa on kuunnella itse hakattujen halkojen ritinää takassa. Se tekee Veikolle joulun. Risto on ujo kaveri, eikä niin vikkelä liikkeissään. Siksi hän on se, joka useiten nähdään ikkunan alla. Onni on vilukissa. Hän ei ikkunoiden alla kurkkimisesta perusta. Mieluiten söisi riisipuuroa tuvan perällä. Elviira on perinteiden ystävä. Joisi glöginsä sekä rusinoilla, että manteleilla.


Aiemmin saapuneista kuvan tuotteista löytyy lisää täällä.

Kiitos vielä kaikille haasteeseen vastanneille 

Laura / Lauramainen
Piia / Kahden vaiheilla
Ilona / Keskeneräinen
Emilia / Pihlajan oksalla
Silja Maaria / Mintunmustaa
Silmukan saalistaja

Kaksi Canelipuun perustajajäsenistä on parhaillaan Intiassa vierailemassa. Viimeiset kuulumiset on juuri päivitetty blogiin ja ne löytyy täältä.

Koululla aloitetaan kouluruokailu tammikuussa. Neljä lahjoittajaa puuttuu vielä. Muistaakseni summa oli 10€ kuussa, jolla saa ruuan yhtenä päivänä koko koululle. Jos kiinnostuit, lisätietoja saat osoitteesta info[at]canelipuu.com

Kaikki yhdistyksen jäsenet ovat vapaaehtoisia ja lahjoittajien antama panos menee suoraan kohteeseen. Pankkimaksut, postikulkut, matkat jne maksetaan itse. Tästä lisää täällä.

18 kommenttia

 1. Tuo Onni ei ole kuin meidän Onni. Vilukissa siis. Tää meidän tonttupoika vois hilpasta ulos vaikka alusvaatteissaan ;) Ihanat tonttuset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD
   Ei ole siis muuta samaa siis heissä, kun nimi ;)

   Me naurettiin Mummokerhossa tyttöjen kanssa torstaina ihan kippurassa, kun mä noita väänsin ja yhdessä nimiä mietittiin. Ehdottivat, että täytyyhän heidän nimilaput saada luonnekuvien kera. En olisi itse keksinyt. Eilen sitten niitä tuijottelin ja mietin, millaisia kavereita mahtavat olla.

   Poista
 2. Hyviä myynteijä...paljon olet kaikkea kivaa saanutkin kasaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä juuri täällä odottelen viestiä, että miten myyjäiset meni :)
   Itse en ollut paikalla, vaan toinen vapaaehtoinen hoiti myyntihommat.

   Poista
 3. Hihihii, vitsi nuo tontut hymyilyttävät edelleen! ;D

  Huippuhienon määrän ihania käsitöitä sait kyllä kerättyä pöydälle. Hyvä sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä riitti riemua vielä eilisellekin :D
   Näytin työille kuvia ja kikatettiin edelleen ilmeille.

   Poista
 4. Aivan ihania juttuja, hienoa te:)! Tämmöinen toiminta on tärkeää♥

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Mä odottelen täällä just viestiä lopputuloksesta. Ja tietoa jäikö jotain seuraaviin myyjäisiin (jos riittää tekijöitä ja myytävää, niin 15.12 Arabian kääntöpaikalla). Jännää!

   Poista
 6. Ihan älyttömän söpön näköisiä juttuja :) Toivottavasti emnevät kaupaksi, ja en kyllä oikeastaan yhtään epäile etteivätkö menisi!

  Miuta niin harmittaa kun en ehtiny tähän osallistumaan! :( Monta kertaa luin haasteesta täällä ja ihailin miten ihania juttuja kaikki on tehnyt tätä varten, mutta ite en ehtinyt saada inspiraatiota että mitä tekisin, enkä muutenkaan oikein ehtinyt tähän nyt mukaan. Harmittaa vaan niin vietävästi, kun olisin kuitenkin halunnut olla mukana.

  Pirun koulu, kun vie aikaa miun tärkeiltä harrastuksilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi työt ja koulut on tylsiä, kun haittaavat rakkaita harrastuksia :D

   Ehkä ensi kerralla sitten :)

   Poista
 7. Ihania käsitöitä sait haasteellasi haalittua kasaan! Kiitos kun sain olla mukana eli kiitos siis haasteestasi! Toivottavasti tästä tulee perinne! Oli nimittäin ihanaa auttaa tekemällä jotain käsillään :) Ja ihania tontuja olet tehnyt vielä joukon jatkoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanmoisen haasteen voisin joo laitaa alulle, kun saan vahvistettua tietoa tulevista myyjäisistä :) Kiitos, kun olit mukana ♥

   Poista
 8. Upea saavutus! Onnittelut koko körille. Toivottavasti joskus voin itsekin olla mukana jeesaamassa. Tänä vuonna en uskaltanut luvata mitään, sillä meillä on työkiireet niin kaiken ajan nieleviä ihan joulunalusviikolle saakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna ♥ Ensi kerralla ehkä. Toivotaan tästä toimivaa perinnettä. Tsemppiä kiireisiin ja mukavaa joulunodotusta.

   Poista