Tää on meidän panos


Meidän panos  Ihan mahtava määrä tavaraa ja hyvään tarkoitukseen. Mahtavat naiset, kun lähditte mukaan mun haasteeseen. Nämä kaikki ovat hyväntekeväisyyteen lahjoitettuja ja ostettavissa huomenna sunnuntaina 1.12.2013 Pihlajamäen nuorisotalon Perinteisistä Käsiytömyyjäisistä klo.10-16.00 Canelipuun pöydästä.

Viimeisimmät toimitukset ovat saapuneet ja mukaan saatiin vielä Silmukan saalistajan söpöt kuusenkoristeet ja ihania pikkujoulukoruja Silja Maarialta (keltaiset hintalaput) + Emilialta (mustalla alustalla).
Itse innostuin vääntämään vielä tonttuja. He ovat vasemmalta oikealle Veikko, Risto, Onni ja Elviira. Saivat seuraavanlaiset nimilaput kylkeensä:

Veikon lempipuuhaa on kuunnella itse hakattujen halkojen ritinää takassa. Se tekee Veikolle joulun. Risto on ujo kaveri, eikä niin vikkelä liikkeissään. Siksi hän on se, joka useiten nähdään ikkunan alla. Onni on vilukissa. Hän ei ikkunoiden alla kurkkimisesta perusta. Mieluiten söisi riisipuuroa tuvan perällä. Elviira on perinteiden ystävä. Joisi glöginsä sekä rusinoilla, että manteleilla.


Aiemmin saapuneista kuvan tuotteista löytyy lisää täällä.

Kiitos vielä kaikille haasteeseen vastanneille 

Laura / Lauramainen
Piia / Kahden vaiheilla
Ilona / Keskeneräinen
Emilia / Pihlajan oksalla
Silja Maaria / Mintunmustaa
Silmukan saalistaja

Kaksi Canelipuun perustajajäsenistä on parhaillaan Intiassa vierailemassa. Viimeiset kuulumiset on juuri päivitetty blogiin ja ne löytyy täältä.

Koululla aloitetaan kouluruokailu tammikuussa. Neljä lahjoittajaa puuttuu vielä. Muistaakseni summa oli 10€ kuussa, jolla saa ruuan yhtenä päivänä koko koululle. Jos kiinnostuit, lisätietoja saat osoitteesta info[at]canelipuu.com

Kaikki yhdistyksen jäsenet ovat vapaaehtoisia ja lahjoittajien antama panos menee suoraan kohteeseen. Pankkimaksut, postikulkut, matkat jne maksetaan itse. Tästä lisää täällä.