Sisällön tarjoaa Blogger.

Voisitko tehdä jotain... tuo vaan virkkaa ja virkkaa

Tuli taas mieleen jotain mitä kerroin teille jo blogin alkutaipaleella. Puhelu iltapäiväkerhostani äidille. "Voisitko tehdä jotain, tuo vaan virkkaa, eikä suostu tekemään muuta?" Äiti oli pyytänyt, että antakaa olla. On tainut olla rankka päivä koulussa. Millähän tämän nykyään selittäisi? Hulluudella?

Liikkeelle laittamaani haasteeseen on nyt valmiina kuusi tiskiriepua pesuohjeineen. Lisäksi annan myyjäisiin nämä kesällä valmiiksi tekemäni neulatyynyt, pannunalusen tölkkinipsuista, neulotun kassin, virkatun kännykkäkotelon ja nämä siniset sukat virkatulla varrella. Haasteeseen on ilmoittautunut muutama mukaan. Miten sinä? Haluaisitko lähteä?


// Seuraa blogiani Facebook, Bloglovin, Blogilista, Pinterest //

6 kommenttia

 1. Kivoja lahjoituksia olet antamassa. Olis niin kiva osallistua kaikenlaisiin haasteisiin. Itsellä on nyt työ alla Nuppupeitto- ja Suomen Suurin Joululahja-kampanjat. Ei taida aika muuhun tällä erää riittää. Virkkaapas sinä joku pehmo tuohon Joululahja-kampanjaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pikku Akka :) Yritän ehtiä. Hyvään menisi.
   Näiden lisäksi on jouluksi tilaussukkia työn alla.

   Poista
  2. Tää joulunalusaika on semmosta - monta rautaa tulessa.

   Poista
 2. En tiiä sinusta, mutta tässä on hyvin puettu sanoiksi se yks syy miksi minä teen käsitöitä http://www.etsy.com/listing/117113623/gradated-blues-and-greens-i-knit-so-i?ref=related-1 :)

  VastaaPoista