Sisällön tarjoaa Blogger.

Se meni

Vuosi 2013 alkaa olla takana päin. Katosi. Nopeasti. Monet ovat jo tehneet blogeihin koosteita menneistä tapahtumista. Mä en nyt jaa vanhoja kuvia kohokohdista, mutta nuo jutut ovat kieltämättä pistäneet miettimään taaksepäin. 

Vuodessa on tapahtunut paljon ja ei mitään. Aloitin blogin kirjoittamisen maaliskuussa ja en todella voinut aavistaakkaan minkälaista tämä olisi. Tämä on tuottanut mulle ihan käsittämättömän määrän iloa. En olisi mitenkään voinut ennakoida tätä tunnetta ja tätä kaikkea mitä olen tästä saanut. Paljon sosiaalista toimintaa ja uusia tuttuja. Kiitos siitä teille kaikille mukana oleville 

Olen kirjoittaessani ollut rehellinen ja suora. Miten muutenkaan. En osaisi. Olen kertonut suoraan työssä ja terveydessä tapahtuneista muutoksista, itsestäni ja esimerkiksi siitä mitä tunteita isänpäivä ja äitienpäivä ovat herättäneet. Niistä voit halutessasi lukea tunnisteella "minä tässä". Olen kirjoittanut myös paljon käsitöistä. Niiden tekeminen on tuonut blogin lisäksi sitä mielekkäintä sisältöä mun päiviin.

Tulevalle vuodelle en tee tälläkään kertaa varsinaisia lupauksia. Tai ehkä ihan pienen voisin: meinaan lukea sen pukin tuoman Hotakaisen, joka muhun niin kovasti vaikutti. Tavoitteenani on kuitenkin katsella tulevaan ja suunnitella uutta ammattia. Kuntoutustutkimus, josta jo aiemmin kerroin, on nyt takanapäin. Tuloksista sen verran, että B-lausunto kirjoitettu ja ammatillisen kuntoutuksen hakemukset lähetetty käsiteltäviksi. Tässä vaiheessa voi pitää peukkuja. 

Bloggerin laskuri pyörähti muuten hetki sitten yli sadan tuhannen. Säpsähdin. Siinä lukemassa on varmasti mukana paljon roskapostikäyntejä, mutta myös teitä todellisia lukijoita. Kiva, kun olette. Kaikkea hyvää tulevalle vuodelle   

Kuvat napattu päivän lenkiltä.

Sulo suloinen!


Moi mä oon Sulo 4kk, tulin esittäytymään. Kuulin, että oon muka ton Lauran kummipentu. Mun isoveli on se kummipoika 6v, josta täällä on puhuttu ennenkin. Nyt ne meni reissuun ja mä tulin Tyynelään kyläilemään. Aattelin olla pari viikkoa. Oon tässä ottanut rennosti. Vähän iltahepuleita, paljon rapsutuksia. Oon riepotellut mukaan pakkaamaani vinkuvaa pehmomajavaa ja sit ihan mielellään olisin koko ajan tossa ulkona. Sateesta huolimatta. Äsken vein Lauran ja Jannen lenkille tonne peltojen reunaan ja metsien keskelle. Matkaa tuli melkein 5 km. Mä olisin juossut koko lenkin, mut noi kaksijalkaiset ei jaksaneet. No ihan ok ne yritti. Mua ei vaan ees hengästyttänyt!

Yksityiskohtia Suomen kovimpien keräilijöiden maalaistalosta
Alkaako olla tuo otsikon titteli saavutettu? Melkein. Nämä kuvat ovat kaikki Tyynelän tuvasta. Kerätty on ja hyllyt notkuvat. Vanha viehättää. Ystävät tuovat lahjaksi, osa on saatu talon mukana, aina tarttuu kirpulta jotain mukaan. Tavoitteena kai pelastaa kaikki hylätyt. Ne mitkä odottavat arvostajaansa. Onnistutaanko? 

Mun varpaita paleli, tein tossut!


Tein tossut. Tyynelään just sopivat, viileille lautalattioille. Älyttömän paksut ja mukavat. Neuloin, kuin tavalliset villasukat. Puikot oli vaan paksut ja silmukoita huomattavasti vähemmän. Aloitin 6 x 4s. Kantapäässä 12s. Kavennusten jälkeen 4s. Poimin 7 ja 7s. Marttalanka oli hankittu joskus Orimattilan Megamyyntiareenalta. Tuossa äsken paikan nimeä googletellessani huomasin, että Salossa on samanmoinen. Sinne!

Joulun hellyyttävimmät paikkalaput


Hyvän jouluaaton sisältö:

- äiti ja äidin mies
- sisko perheineen
- yksi pieni jännittäjä, kummipoika 6v.
- herkkuja
- lisää herkkuja
- joulun hellyyttävimmät paikkalaput
- joulupukki ja tonttu
- vähän lahjoja aikuisille
- ihan kamalasti lahjoja kummipojalle
- yksi väsynyt beaglen pentu


Eilen Jannen isä + sisko perheineen.
Nyt Tyynelässä kahdestaan. Seuraavat pari viikkoa. Vieraita odotellessa. Ihan tupaukkona ja -akkana.

YsäripikkujoulutYsäripikkujoulut:

- Voileipäkakut
- Nakkitikut
- Passoa + tuoremehu paperipillillä
- Dymolla nimikointi
- Pestopastapaprikasalaatti
- Popcornit Aaltomaljassa (vaikka siinä kuulema kuuluu säilyttää keväisin keltaisia tulppaaneja)
- Pirkan yrttivoipatongit (ei ollut kai hinta ees muuttunut 0,89€)
- Käkättävät akat. Miehet tekstitv:n ääressä.
- Ja ai kauhee mitä musiikkia!