Kaupunkikodin kylpyhuone

Sinä viikonloppuna, kun oltiin Tyynelässä puuhakkaina, meillä oli mukana myös kaupunkikodin kylpyhuoneesta irroitetut hyllyt ja lipaston kahvat. Projekti 4/6.

Kylpyhuonetta ei remontoitu tänne muuton yhteydessä, vaikka kaikki muu tehtiinkin. Seinillä on ysärin lopussa laitetut peruskaakelit. Siistit, muttei mitenkään ihmeelliset. Niitä oli turha lähteä vaihtamaan. Eipä ainakaan olleet kuviolliset ja omaan makuun ihan kamalat. 

Ostettiin jo keväällä Idon suihkuseinä ja irroitettiin allaskaappi. Nyt maalattiin hyllyt vihreällä, puulaatikot harmaalla, lipaston kahvat mustalla ja vaihdettiin pesuaineille purkit. Ilvespurkit väärillä kansilla löytyi parilla eurolla Someron Alihinta kirpparilta. Nestemäiset laitoin öljypulloihin ja maalasin korkit. Turkoosit pesuainekorit värjäsin pesukonevärillä mustaksi. Ne oli ne mistä tämä blogi alkoi. Uuden maton tein Novitan Tuubista kaksivärisenä ja helmineuleella. Peilikaappi pitäisi vielä löytää. Niin hankalaa. Sitä pohdittiin jo tuon wc-rempan yhteydessä. Saapi vinkata, jos tulee mieleen. 

Jotenkin nuo wc+kylpyhuone asiat on usein erittäin hankalia. Mulle ainakin. Paljon tavaraa pienessä tilassa. Mitkä on teidän parhaat ideat/ sovellukset toimivuuden parantamiseksi?