Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuusi (X) Lahjat (X) Ruuat ( )


Muista jouluksi:

(X) Kuusi
(X) Lahjat
(   ) Ruuat

Melkein valmista. Meillä ei touhoteta. Siivotaan perusjutut. Ei jynssätä joka nurkkaa. Nukutaan ja syödään. Joulun jälkeen ei syödä kinkkua ja  laatikoita vielä viikkoja. Kuusenhavuja ei löydy kuukausien päästä mattojen alta ja sohvatyynyjen raosta. Kaupassa pitää valitettavasti käydä pahimmassa ruuhkassa, mutta sinne mennään asenteella. Yhtä leppoisaa oloa toivon teille 

Pakkausniksit löysin täältä. Sillä on napit ja monta muuta hyvää. 

19 kommenttia

 1. Leppoisasti mennään täälläkin. Tosin kolmen lapsen joulujuhlat ja pikkujoulut pitänyt kivasti liikentees,siihen vielä omat ja yrityksen päälle niin kyl ei ole ehtnyt blogia paljon miettiä :) Reipas meno rauhoittuu huomenna. Sit vain ollaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho. No teillä on ollut vilinää. (Meillä on yhdet ja ainoat pikkujoulut huomenna.) No mutta onneksi pääset nyt rauhoittumaan ja rentoutumaan. Se tuntuu varmasti vilskeen jälkeen hyvältä :)

   Poista
 2. Kätevä kuusi ;) ja kauniisti käärittyjä lahjoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä ensin meinasin olla tekemättä, kun noita on jo aikapaljon blogeissa näkynyt. Mutta varmaan vielä useammasta taloudesta löytyy se perinteinen havuinen versio ;) Tuo sopii meille, kun ei olla täällä kaupungissa montaakaan hetkeä näinä pyhinä.

   Poista
 3. Hieno, ihana kuusi!!! Ja söpöjä paketteja!
  Hössötys pilaa pahimmillaan joulutunnelman. Mä en jaksa tänä vuonna hössöttää! Toistaiseksi odottelen joulua aika lunkisti ja tajusin juuri, että eilen - tasan vuosi sitten - teimme muuton ja kaikesta muutorumbasta huolimatta, se joulu tuli (ja hyvä joulu tulikin).

  Ei jakseta touhottaa! <3 (hahaa, mä tiedän kyllä kuinka "lunkisti" mä otan vklopun... or NOT!!!) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oli kyllä Piialta makee idea toi nappi paketoinnissa.

   Hössötys on se mikä hermostuttaa ja pilaa todellakin tunnelmaa. Ainakin yritetään parhaamme mukaan ottaa ihan iisisti ♥ Tulee se vähemmälläkin yrittämisellä.

   Poista
 4. Kuusi odottaa pihalla ja lahjat on paketeissa...ruuat pitää vielä täälläkin ostaa...:)
  Kauniita paketteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tilanne siis teilläkin. Kiva kuulla :)
   Ruokakaupassa voi olla taas maailmanlopuntunnelmaa, mutta pitää mennä vaan ajan kanssa ja asenteella. On sitten kanssakärryttelijöilläkin helpompaa ;)

   Poista
 5. Rentoa menoa täälläkin. Kotona ei ole mitään valmisteltavaa, niin meninpä tänään äiskälle ja iskälle tekemään joulusiivousta :) saavat melkein valmiin joulun, kun on pesty saunat ja kuuraan talon ja ne muutamat joululahjatkin melkein ostan heidän puolestaan :D

  Kuusen aion kyllä hankkia. Ihan sellaisen havumallisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihan parasta mitä voi toiselle antaa. Säästää toisen aikaa ja antaa omaansa ♥

   Havumalli on hyvä malli. Mä just sanoin Jannelle eilen, että täytyy kyllä kuusiaidasta käydä Tyynelässä joku oksa edes sisään sahaamassa. Sen tuoksun vuoksi :)

   Poista
 6. Teilläkin päädyttiin havuttomaan kuuseen, hyvältä näyttää:) Haikailen kyllä itse vielä pienen aidon kuusen perään, saa nähdä tuoko isä jouluna tullessaan. Käytiin tänään jo ruokaostoksilla kun ei töiltä myöhemmin ehdi, onneksi kohta saa jo rauhoittua muutamaksi päiväksi ja löhöillä kotona viltin alla hyvällä omatunnolla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Täällä kaupunkikodissa parempi näin… kun tosiaan ei olla montaa hetkeä paikalla pyhien aikana. Tyynelään täytyy napata edes tuoksua tuova oksa kuusiaidasta tuvan puolelle :)

   Ai teillä on jo ruokaostoksetkin hoidettu. Hyvä, hyvä :) Jos viisas olisi, niin välttäisi ruuhkat noin. No… menen heti maanantai aamusta, niin on edes hieman hiljaisempaa.

   Poista
 7. Onpa kauniita paketteja. Minusta oikea kuusi on melkein parasta joulun tunnelmassa. En osaisi ajatella joulua ilman kuusta. Onneksi on vapaus valita. Vielä olisi tänään työpäivä ja sitten 17 päivää vapaata. Nautin ajatuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja oikeassa oot! Onneksi aattona äidillä on paikalla oikea kuusi (äidin miehen metsästä kaadettu). Mä en voisi koskaan ostaa sellaista muovikuusta. Kaupunkikodissa tällainen versio tai joku vastaava viritelmä on ok, kun ei olla kastelemassa. Tyynelään taas ollaan tilattu kuusi aina paikallisen taksikuljettajan kautta. Hän valitsee parhaat ja tuo kotiovelle. Nyt vaan ei olla aattona siellä. Ensi vuonna taas :)

   Sullahan on oikein kunnon loma! Nauti ♥

   Poista
 8. Kauniita paketteja! hienolta kuulostaa..meillä ihan sama homma joulussa. Leppoisasti. Normaali viikkosiivous saa riittää..ja lahjatkin on ostettu aikaa sitten. Nyt vai nautitaan :)

  VastaaPoista
 9. Voi kun osaisi olla touhottamatta liikoja. Välillä siihen sortuu ja jossain vaiheessa herää siihen, että eihän tässä oikeasti ole mitään hätää.

  Ihan huippu teippikuusi! Tyktyk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Tässäkin tilanteessa olisi parasta muistaa kysyä, että entä sitten: mikä on pahinta mitä voi käydä. Huomaisi, ettei kuitenkaan tipu taivas niskaan.

   Kiitos :)

   Poista