Sisällön tarjoaa Blogger.

Oma maaKaikki kliseiset sanonnat. Pakkasta pakoon, vaihtelu virkistää, oma maa mansikka, muualla hyvä ja kotona paras ja niin edelleen. Oli hauskaa ja ihana olla taas täällä. Blogihiljaisuus johtui siis lomasta. Oltiin lämmössä. Jotenkin sitä ei uskalla täällä etukäteen huudella. Olin jo optimistina kuvannut ja suunnitellut tekstit valmiiksi viikolle. Perillä olikin yllätys, että wifi oli heikkolaatuinen, vain aulassa ja maksoi 4€ puoli tuntia. Otin siihen sitten samalla blogilomankin, vaikken ensin uskonut päärjääväni ilman. Niin tärkeä tästä on tullut. Ja niin tärkeitä muista blogeista. 

Tänään pitäisi pestä pyykit, purkaa matkakuvat, alkaa valmistautua jouluun, tehdä loppuun joulukortit ja jouluksi luvatut käsityöt. Niitä ilman en muuten malttanut lomailla. Kudoin sukkia kolmen kympin lämmössä. Mahtoi sivustakatsojia huvittaa. Ensin kuitenkin kurkkimaan mitä muille kuuluu. On ollut ikävä!

15 kommenttia

 1. Oi! Tänään on kyllä taas niin surkea keli, että lämpimät maisemat ei olis pahitteeks! Kiva kun olet taas linjoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo poistunut kotoona :D Oon essyt pyykkiä, lukenut blogeja, neulonut ja purkanut matkakuvat koneelle. Nyt pitäis käydä joulukorttien kimppuun. Ei oo vielä ilmat ehtineet harmittaa ;)

   Kiva kuulla, että kaipailtu on ♥

   Poista
 2. Hih, neulontaa kolmen kympin lämmössä :) Sitä se neuloosi ja lähestyvä joulu teettää :D Itsellekkin blogiharrastuksesta on tullut ihan yhtä tärkeää kuin käsillä tekemisestä :) Valitettavasti joulukiireiden keskellä en ole ehtinyt kunnolla seurata blogeja, joka harmittaa. Mutta eiköhän taas joulun jälkeen ehdi palata normaaliin blogirytmiinkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sitä neuloosia todellakin. Janne kyllä yritti sanoa, että älä ota mukaan, muttei saanut suostuteltua :)

   Juu on varmaan jokaisella joskus sellainen kausi, ettei riitä aika niinkuin tahtoisi. Mutta ei oteta stressiä eihän. Tätähän tehdään hyvän mielen vuoksi ♥

   Poista
  2. Nimenomaan hyvän mielen, oman ja toisten :)

   Poista
 3. Welcome to Finland! Ehinki jo ihmetellä, et missä sua pietellään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Kap Verdellä pieteltiin :)
   Ois melkein voinut vielä jäädäkin, vaikka kotona on kyllä ihana olla.

   Poista
 4. Kyllä kävi mielessä missä sinä olet yksi päivä, mutta aina saa ja pitää ottaa lomaa :) toivottavasti teillä oli mahtava ja rentouttava loma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että ootte kaipailleet ♥

   Nyt vasta tosin tuli mieleen, että joskus voi ihan tosissaan säikähtää, että jotain olisi tapahtunut. Tällä kertaa kuitenkin hiljaisuuden syy oli positiivinen. Reissu oli ihana. Laitan jokusen kuvan jossain vaiheessa.

   Poista
 5. Jipii vielä täälläkin - oot kotona! :) Hienoa, että oli onnistunut reissu.

  VastaaPoista
  Vastaukset


  1. Oli joo. Nyt kun saisi ne kuvat valittua mitkä tänne laittaisi. Ettei tulisi ihan kilometrien mittaista postausta.

   Poista
 6. Outoa, että oli outoa kun et ollut täällä :)

  Tervetuloa kotiin..eikun takaisin (eihän me taidetakaan asua samassa kodissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii :DDD

   No melkein, kun päivittäin toisen luona käy kyläilemässä ;)

   Poista
 7. Arvelinkin, että taidatte olla matkalla. Joskus on ihan hyvä pitää blogilomaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, vaikka ensin ahdisti. Tää on niin rakas harrastus ja niin suuri osa mua nykyään. Oli silti ihana vaan maata auringossa ja lukea kirjaa. Täydellinen keskittyminen siihen tekemättömyyteen :)

   Poista