Se meni

Vuosi 2013 alkaa olla takana päin. Katosi. Nopeasti. Monet ovat jo tehneet blogeihin koosteita menneistä tapahtumista. Mä en nyt jaa vanhoja kuvia kohokohdista, mutta nuo jutut ovat kieltämättä pistäneet miettimään taaksepäin. 

Vuodessa on tapahtunut paljon ja ei mitään. Aloitin blogin kirjoittamisen maaliskuussa ja en todella voinut aavistaakkaan minkälaista tämä olisi. Tämä on tuottanut mulle ihan käsittämättömän määrän iloa. En olisi mitenkään voinut ennakoida tätä tunnetta ja tätä kaikkea mitä olen tästä saanut. Paljon sosiaalista toimintaa ja uusia tuttuja. Kiitos siitä teille kaikille mukana oleville 

Olen kirjoittaessani ollut rehellinen ja suora. Miten muutenkaan. En osaisi. Olen kertonut suoraan työssä ja terveydessä tapahtuneista muutoksista, itsestäni ja esimerkiksi siitä mitä tunteita isänpäivä ja äitienpäivä ovat herättäneet. Niistä voit halutessasi lukea tunnisteella "minä tässä". Olen kirjoittanut myös paljon käsitöistä. Niiden tekeminen on tuonut blogin lisäksi sitä mielekkäintä sisältöä mun päiviin.

Tulevalle vuodelle en tee tälläkään kertaa varsinaisia lupauksia. Tai ehkä ihan pienen voisin: meinaan lukea sen pukin tuoman Hotakaisen, joka muhun niin kovasti vaikutti. Tavoitteenani on kuitenkin katsella tulevaan ja suunnitella uutta ammattia. Kuntoutustutkimus, josta jo aiemmin kerroin, on nyt takanapäin. Tuloksista sen verran, että B-lausunto kirjoitettu ja ammatillisen kuntoutuksen hakemukset lähetetty käsiteltäviksi. Tässä vaiheessa voi pitää peukkuja. 

Bloggerin laskuri pyörähti muuten hetki sitten yli sadan tuhannen. Säpsähdin. Siinä lukemassa on varmasti mukana paljon roskapostikäyntejä, mutta myös teitä todellisia lukijoita. Kiva, kun olette. Kaikkea hyvää tulevalle vuodelle   

Kuvat napattu päivän lenkiltä.