40 metriä räsymattoaTyynelän olohuone sai "uuden" maton Salon Aarresaaresta pari viikkoa sitten. Nyt se on lattialla. Jaa  miksikö kerron siitä tässä keittiökuvien yhteydessä? No. Tästä käynnistyi karuselli. Tiedättehän? Siirrät yhden jutun toiseen paikkaan, toisen kolmanteen ja sitten huomaat, että nyt ei käy enää mikään yhteen ja tilanne vaatiikin suurempaa muutosta. 

Vanhat räsymatot pistettiin pakkaseen yöksi ja sitten uusille paikoilleen. Näin talvella kaipaan mattoja enemmän, kuin koskaan. Kaikki otettiin käyttöön, ei jäänyt ylimääräisiä varastoon. Laskin tuossa aiemmin, että onhan sitä. Jotain nelisenkymmentä metriä.

Tässä kuvat tuvasta. Matto, jossa on muita enemmän sinisiä raitoja muutti tänne makuuhuoneesta… kun se korvattiin olohuoneen vanhoilla matoilla. (Jo on pyöritetty). Keittiö sai samassa hötäkässä myös verhot. Ikkuna on aiemmin ollut paljaana ja tuo tuntui kotoisalle. Kaupunkikodissa ei ole verhoja ollenkaan. Maalla vallitsee muutenkin ihan eri säännöt sisustamisessa. Saa romantisoida vanhaa, rönsyillä ja leikkiä väreillä. Sopii mulle.

Olohuoneen ja makuuhuoneen kuvat ilmestyvät tänne heti alkuviikosta. 

Rentoa sunnuntai-iltaa ja energistä maanantai aamua. T: tupa-akka