Sisällön tarjoaa Blogger.

HAASTE / bloggauspaikka
Sula mahdollisuus- blogin Niina heitti haasteella. Kiitos ja terveisiä ♥ Tämä on siis minun bloggauspaikkani. Musta Kilta-tuoli, jonka joskus reipas kymmenen vuotta sitten kiikutin kainalossa kirpparilta; usean kilometrin matkan. (Terveisiä myös siskolle, joka kantoi sen toisen: ruskean.) Kilta on meidän ruokapöydän ääressä olohuoneessa. Näkyy melkein kodin joka nurkka, koska asunto on läpi talon ja kaikki väliovet ovat aina avoinna. Läppäri on tuossa aina. Samoin kaikki keskeneräiset käsityöt. Ja tuolla nurkkatuolilla kaikki muu keskeneräinen. On muuten sellainen ihmejuttu, että omat sotkut ei häiritse. Toisen aina. Kuulostaako tutulle?

Toivoisin näkeväni etenkin seuraavien bloggauspaikkojen esittelyn:


Mielellään myös muiden, joten napatkaa ihmeessä tästä, vaikka nimeä ei olisikaan juuri nyt mainittu erikseen. Tämähän oli hauska haaste. Kertoo paljon kirjoittajasta. Lojutko sohvan pohjalla, vai naputteletko kirjoituspöydällä?

30 kommenttia

 1. On teillä ihanan näköistä. Kyllä minua inspiroisi bloggaaminen läpitalon-näkymillä! Ja omat sotkuthan on aina jonkin mahtavan projektin esivaihe. Perjantaiterkut takaisin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavan projektin nimenomaan :D Mun mies ei monesti oo ihan yhtä innostunut mun keksinnöistä. Vähän hitaammin syttyvää sorttia ;)

   Kiitos, etenkin tän hauskan haasteen nakkaamisesta ♥

   Poista
 2. Oi kuinka kaunista teillä :) Tämän haasteen voisi vaikka napata, jos tosiaan sopii! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja hei mahtavaa - nappaa ihmeessä. Hauska nähdä miltä sun bloggauspaikka näyttää. Etenkin, kun sun blogissa nähdään tavallisesti käsitöitä enemmän, kun kotikuvia :)

   Poista
 3. Kaunis ja harmoninen koti. :) Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 4. Näyttää hirveen hauskalta tuo musta-harmaaraidallinen neulos. Mitä tulossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mun ikuisuusprojekti. Ehkä ;)
   Villaleggareita yritän (sääriosat ilman sisäsaumoja, eli ei tasona)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Tää oli :) Nappaa tästä ihmeessä Henna! Samat sanat meinaan sulle, kun Silmukan Saalistajalle - enemmän näkyy yleensä käsitöitä, kun kotia. Tässä olisi uuden mahdollisuus :)

   Poista
 6. Jee, kunhan siivoan äidin kankaat jonnekin ompelua odottamaan, käyn toimeen. Kiitos! Ihanat nuo sun avarat näkymät työpöydän äärestä! Siellä varmasti ajatus saa rauhan mennä ja mellastaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, melkein missasin uuden, tyylikkään nimibannerin. Pitäisi itsekin miettiä sellaisen luomista. Taidot vain ovat... no, niitä ei ole. ;D

   Poista
  2. Musta ne näkymät on ihanat silloinkin, kun te Mummokerholaiset istutte siinä pöydän toisella puolella neulomassa ♥

   Kiitos! Mä innostuin eilen väkertämään, kun täällä Tyynelässä oli aivan älyttömän kylmä tullessa. Piti saada muuta ajateltavaa siksi aikaa, kun torppa lämpeni. Istuin topattuna (fleecekerrasto, leggarit, collegepaita, pitkä villatakki, kaulahuivi, pörrösukat, villatossut + tietysti höyryävän kuuma glögi) sohvan nurkassa :D Vähän jäin tuossa arpomaan tekstin värin kanssa. Mustan ja harmaan välillä… mutta kevättä odotellessa mennään pehmeillä väreillä.

   ps. tiedät mistä osoitteesta apua löytyy jos haluat laittaa jotain uusiksi

   Poista
  3. Ihana, ihana Laura. Kiitos, vinkaisen varmasti, kunhan pääsen askartelumoodiin. Mutta sainpas ainakin vastattua sun haasteeseen tänään! :)

   Poista
 7. Ihana bloggauspaikka ja vielä ihanampi koko koti! <3

  VastaaPoista
 8. Ihanan näköstä kyllä! :) Ei hime, että tuossa inspiroi kirjottaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini :)

   Mulle koti on erittäin suuressa merkityksessä, kun vietän siellä niin paljon aikaa. Etenkin nyt, kun en ole töissä. Pitää viihtyä ja olla tilaa levitellä noita projekteja :D

   Poista
 9. Kaunista :) Ja "bloggaustuoli" vaikuttaa hirmuisen mukavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Siinä on joo hirmu hyvä istua. Tarpeeksi leveäkin, kun mulla on tapana istua risti-istunnassa tai ainakin toinen jalka vuorotellen toisen alla. Kiva, kun on pehmeä istuin ja sopii kuitenkin noihin muihin. Jalkojen mallikin on hirmu samanlainen.

   Poista
 10. Mulla kone jököttää aina keittiön sivupöydällä, vaikka läppäri onkin. Jotenkin en saa muualla mitään aikaiseksi, vaikka keittiössä monesti pörrää koko muu perhekin. Mullakin on monesti eväät vieressä, vaikka lapset eivät missään tapauksessa saa syödä koneen ääressä.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin syön, neulon, bloggaan ja teen kaiken tuossa samassa paikassa :D Läppäri liikkuu ainoastaan kodin ja Tyynelän välillä. Ihminen on joissain asioissa ihan hirmu urautunut ja tuttuuden/mukavuuden haluinen. Töissä palavereissa aina nauratti, kun oli niin omat paikat. Meni ihan systeemit sekaisin jos tuli sisään niin, että joku oli napannut sun. Ei kulkenut ajatuskaan.

   Poista
 11. Ei tietenkään ne omat sotkut häiritse, koska niissä "kasoissa" ja "pinoissa" on vain ja pelkästään kauniita asioita tai sitten niistä on tulossa kovaa vauhtia sellaisia.
  Hyvä kirjoituspaikka sulla, se usein auttaa kirjoittamisessa, kun voi siirtää katseensa välillä ulos, miettiäkseen seuraavaa lausetta. Seinän tuijottaminen ei ole ollenkaan sama asia.

  Myös tykkään uudesta nimibannerista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Mies ei tosin ole aina samaa mieltä. Niistä kasoista ja pinoista ;)

   Kiitos ♥

   Poista
 12. Joo on kyllä nu tummat jalat kiltassa paremmat, ryhdyn hommiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Hyvä siis, että kävit kurkkimassa!

   Lopputulosta odotellessa :)

   Poista
 13. hei. mä saan kohta tän haasteen tehtyä :)

  VastaaPoista