Joo, olin viime vuonnakin onnellinen!Kun mä katson taaksepäin, en nää niitä kaikkia sairasteluja ja ankeiluja. Nään onnea. Viime vuosikin oli hyvä. Mulla on rakkaita ympärillä ja hyvä olla. Tähän postaukseen valitsin kuvia viime vuodelta. Joitain niistä, joiden nappaamishetkellä mulla oli erityisen hyvä olla. Sellaisia, jolloin ajattelin, että mullahan menee itseasiassa erittäin kivasti ja tän haluan muistaa.

Lähdin selailemaan viime vuoden kuvia kesänkaipuussa. Lämpöä tekisi mieli. Ja seurankaipuussa. Nämä tammikuut on vaikeita. Ihmisillä on kiire, kuntokuuri, palaveri, uusi harrastus ja on juostava.  Vuosi on aloitettava tarmolla. Tehtävä hyvä vuosi. Mun päivät ei ole niin täynnä. On ikävä. Mä tahtoisin Mummokerhon joka viikolle, lounaita ja iltateetä yhdessä. Niiden aika tulee taas. Tiedän.

Nään näissä kuvissa onnellisia ihmisiä. Tilanteita, joissa nauretaan niin, ettei henki kulje tai tilanteita täynnä tunteita. Aika pysähtyy tuktukin kyydissä tuijottaen ohimeneviä maisemia. Hulluttelua kummipojan kanssa. Takkatulta Tyynelässä. Ruokaa, juomaa ja illanistujaisia. Pelottavia naisia kasvonaamioineen. Viikonlopun saaressa. Toinen äidin ja kummipojan kanssa maalla. Yksi kuvista on otettu Näsijärvellä, toinen kotona peilin kautta, kolman Orlandon Hootersissa. Kaiken tämän olen saanut vuodessa. Tähän tekisi mieli laittaa sata sydäntä.

Tästäkin vuodesta tulee hyvä vuosi. Sen kummemmin tekemättä. Ihan vaan siksi, että olen niin päättänyt.
Oisko se niin helppoa? Näillä puheilla selvä?

Kiitos näistä kuvista ja hetkistä mun rakkaille. 
Kaikille ystäville - Miialle ja kaikille naamansa antaneille, nimettömänä pysyville.
Kiitos Jannelle + mun muulle perheelle.