Kalenteri - paperilla tottakai!

Tervetuloa tähän vuoteen, vaikka mä olenkin jäänyt jonnekin vanhaan aikaan. Kalenteri pitää olla paperilla. Mulla on iPhone, mutta siihen kalenteriin en ole edes katsonut. Kehuvat käteväksi, enpä usko.

Mulla on ollut aina paperikalenteri. Töissä ollessani se oli sellainen nahkakantinen työsuhde-etu; oma nimi kirjailtuna kultaisella alareunassa, koossa A5 ja kamalan paksu. Kulki silti aina mukana. Vaikka en nyt ole töissä, musta on ihana suunnitella tulevaa päivittäin. Pitää jotain rytmiä yllä. Kirjoitan kalenteriin päivittäin. Päivittäin myös pyyhin pois. Nuo kumitettavat kuulakärkikynät! Suosikkeja!

Nykyään saan valita kalenterin ihan itse. Marimekon vuosikalenteri 2014 löytyi muutamia viikkoja sitten Salon Maripuodista. Äsken huomasin, että ainakin Finnish Design Shopista niitä on vielä halukkaille  saatavana.

Tämä maailma on muuttanut paperilta nettiin ja siltä osin aineettomaksi. Sanomalehden luen verkossa, maksettavat tulevat e-laskuina, valokuvat ovat koneella kansion sijasta, mutta tästä en luovu, enkä kirjoista. Miten sinä? Muutitko jo verkkoon?