Pikataidetta / mitähän siihen nyt sitten laittaisJatkokäytön kehittelyä. Joulukorttiteline tyhjeni loppiaisena. Mitäpä siihen sitten? No pikataidetta tulostimella tietenkin. Teippasin kartongille ja valmista tuli. Vaihtuva näyttely on valmis. 

Tee se itse- taiteilija voi löytää inspiksen mitä yllättävämmistä materiaaleista. Perinteisten teippien, kartonkien ja kankaiden lisäksi voi kaivaa käyttöön servetit, vanhojen kirjojen sivut, kynsilakan jämät jne. Tässä tätä kirjoittaessa alkoi taas raksuttaa. Mitähän sitä seuraavaksi keksisi. Hmmmm. Meillähän ei ole täällä kaupunkikodissa seinillä muuta, kuin se mun jo aiemmin tekemä Marikangastaulu. Ne sanomalehtitaulut ovat maalla ja Tuubi-taulut eivät ole vielä paikkaansa löytäneet. Sohvan yläpuolelle kaipaisin kyllä jotain. Ehkä siinä kohtaa tyydyn simppelisti Marikankaaseen ja canvaspohjaan. Tuon korttitelineen kanssa voin halvemmalla hullutella.

Käykää muuten kurkkaamassa myös mitä Minna teki kankaalla ja Dymolla. Huomasin sen tuossa aamusella, kun tätä postausta suunnittelin. Inspiroivaa itsetekemistä, eikö?

Näissä kuvissa on mukana myös muu tämän hetkinen olohuoneen ikkunalaudan kalusto; Someron Alihinnasta mukaan nappaamani Arabian Kekri-kulho, appiukolta kotiutetut Sarpanevan signeeratut Festivot ja Mäntsälän osto&myyntiliikeestä hankitut kynttiläjalat.

Semmoista lupsakan letkeää tai reipasta sunnuntaita. Valitse itse noista se kumpi susta sopivalta tuntuu :)