Sisällön tarjoaa Blogger.

Mitä näkyy ikkunoista? / pari haastetta
Mitä näkyy ikkunoista? Blogeissa harvemmin mitään. Havahduin siihen viime kuussa, kun Piia kuvasi keittiötä heittämääni haasteeseen. Hei mitkä maisemat! (Joo ei oo meidän ikkunassa vuoria!) Ulospäinhän sitä itse tosiasiassa tuijottelee. Eikä aina niitä samoja nurkkia eri kulmista. 

Niin, että tämmöistä meillä! Millaista teillä? Tämä on haaste!

Tämän lisäksi on toinenkin asia, mitä en harmikseni huomannut aiemmin heittää haasteen muodossa, mutta mikä erityisesti kiinnostaisi edelleen. Ne kuvat viime vuodelta, joiden ottamisen aikaan olit erityisen onnellinen. Omani ovat täällä. 

Paljastatko sä jommankumman kuvina? Kotikulmilla haasteeseen voit kuvata omasta, rapun tuuletusparvekkeen tai yhteisen terassin ikkunasta. 
Tai vaikka kotitalon kulmalta katseen kiinnittäviä yksityiskohtia. 

20 kommenttia

 1. Lunta tuli niin viime yönä, että tuntui! :D Kuvasin myös omat näkymäni vähän täällä pohjoisemmassa Helsingissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuli. Täällä on parkkipaikkojen paikalla kinoksia :D

   Mä yritin saada niitä valtavan kokoisia lumi(hiutaleita)riepuja kuvattua, mutta mun taidoilla niitä ei saanut tallennettua niin, että niiden todellinen koko näkyisi.

   Tuun kurkkaamaan sun maisemia!

   Poista
 2. Kyllähän sää tiiät että sun pitäis tehdä tästä toinenkin versio? Siis Tyynelästä tietenkin :)

  VastaaPoista
 3. Noita ikkunanäkymiä voisin kyllä kuvata, vaikka niissä ei näykään paljon muuta kuin metsää, metsää, metsää - mutta minkäs teet, kun metsässä asut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talviset lumipuut on parasta luontoa mitä mä tiedän :) Joko hienossa harsossa olevia tai paksun peitteen alla. Niiden kuvaamiseen en kyllästy koskaan. Noi meidän lehmukset on vaan ankeen syksyisiä tällä hetkellä :(

   Poista
 4. mä tykkään ihan mielettömästi teidän näkymistä!
  hauska haaste. toivottavasti pääsee kurkkimaan monen muunkin näkymiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :)

   Toivotaan joo. Kaikki eivät kuitenkaan tahdo paljastaa missä päin asuvat. MIkä on ihan ymmärrettävää. Se vaatii vähän tiukempaa rajausta kuviin ja on haastavaa, että saa silti viestitettyä asuinalueen fiiliksen muille.

   Kiinnostavia nämä asuinalueiden ominaispiirteet. Tietyntyyppistä rakentamista ja ratkaisuja. Täällä Töölössä esimerkiksi ei ole niin moninaisia ja kauniita kattoja, kuin Kruunuhaassa. Täällä on paljon kivijalkakauppoja, niin on Punavuoressakin, mutta täällä on kadut leveämmät ja enemmän punatiiltä + korttelipihoja. Ja aina ihmisiä kuitenkin oma asuinalue (miltä se näyttää ja mistä palveluista koostuu) on se paras mahdollinen.

   Poista
 5. Kaunista kaupunkimaisemaa teillä :) Vähän kyllä kutkuttaisi ottaa tuo ensimmäinen haaste vastaan. Tuosta toisesta haasteesta tuli mieleen, että meidän kamerasta taitaa pääasiassa olla kuvia Pikku-E:stä ja blogiasioista :D Muutama kuva löytyy ehkä miehestä ja vielä harvempi minusta itsestäni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu huutelemaan, jos innostut :)

   Toi on totta. Suurinosa kuvista on meilläkin muuta... blogikuvia tai maisemakuvia. Ja musta harvemmin, kun olen itse se joka on aina kameran takana. Noista kuvista ne missä mä olen, on osittain ystävävien ottamia. Ja yksi kummipojan, kun mä istuin auton etupenkillä hulluteltiin, kun matka oli pitkä :)

   Poista
 6. Meidän maisemat esittelyssä! :)

  VastaaPoista
 7. Pakko kommentoida sen verran aiheen ohi, että tokaa kuvaa tuijotin hetken ja mietin mistä se on, kun näyttää niin tutulta. Tadaa - olen asunut siinä punaruskeatiilisessä talossa vielä vajaa kaksi vuotta sitten, juurikin siinä rapussa jonka edessä on pieni valkoinen paku. Hassu sattuma :)

  VastaaPoista
 8. Minäkin kuvasin maisemat ja aika lumisia ovat. Maisemat eivät ole yhtä mielenkiintoiset täällä pientalo alueella kuin sinulla. Ratikka kuva on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva :) Tuun katsomaan.
   Mielenkiintoisia ovat varmasti. Asuinalue kertoo kuitenkin ihmisestä jotain. Joistan valinnoista.

   Poista
 9. Otankin asiakseni molemmat haasteet toteuttaa.. :)

  VastaaPoista