Viiden kohdan haaste


Täällä pujotellaan haasteruuhkassa. Tykitystä tulee usealta taholta ja mä naputan järjestyksessä eteenpäin :) Sain Enneltä Casa-X - blogista viiden kohdan haasteen jo viime viikolla (kiitos ja terveisiä ) Pisti heti hymyilyttämään, kun kahteen kysymykseen oli niin ilmiselvät vastaukset. 

1. Lempivärisi sisustuksessa

Ensin mietin tätä, että mitä ihmettä. Eihän mulla ole. Vaatteissa suosikki on aina varma musta. Mutta että sisustuksessa? Siispä vastaan kaikki. Tulee kai ilmi jo blogin nimestäkin ;) Kotona rauhallisempia sävyjä ja perusvärejä. Tyynelässä myös vanhanajan pastilleja.

2. Designesine / - huonekalu, joka ei ikinä tule meille

Tämä oli se ensimmäinen hetiselvä. Se on String- hylly. Se pieni versio. Mä en osaisi siihen sommitella. Kirjahyllyt on kirjoja varten ja ikkunalaudat asetelmille. Piste.

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv.ssä

Samoin, kuin kirjoissa, mulle toimii telkkarissa parhaiten kotimainen tai skandinaavinen mielenmaisema. Sitä on sopivasti mm seuraavissa: Helteinen Helmikuu, Solsidan, Siskonpeti ja Tahdon Asia. Jotain samalla kertaa synkkää, ravistelevaa ja hauskaa. Hahmot on niissä helposti lähestyttäviä ja koskettavia. 

Erityisen "hurmaava" on Marja Packalén Tahdon Asiassa - rääväsuisen anopin roolissa.


4. Suosikki leivonnassa

Toinen hetiselvä. Se, ettei tarvitse leipoa. Eli siis vastaan Funny Deli. Siellä kävin eilenkin jauhattamassa kahvipapuja ja ostamassa Mormor Cupcakes herkkuja, joita näkyy kuvissa. Toimii mulle.


5. Viisi blogisuosikkia

En voi mitenkään rajata vain viittä. En siis suostu. Enhän mä edes seuraa huonoja blogeja. Kaikki mun lukulistalla on mun suosikkeja (onpa yllättävää). Toiset blogit on sellaisia mistä luen postaukset aina. Käsittelevätpä ne mitä tahansa. Tällaisiin lukeutui esimerkiksi Periaatteen Nainen, joka juuri lopetti (eli jäi tauolle, toivon). Mä en siis varsinaisesti haasta ketään, mutta vinkkaan tässä parista, jotka toivon teidän löytävän. Toki voitte niin halutessanne kokea tämän haasteena. It's up to you.

Kurkatkaapa ainakin nämä ihanat 

Mintunmustaa - Silja sisustusriemastelee yksiössään ja hauskuuttaa mua Mummokerhossa jutuillaan.
Keskeneräinen - Ilonan elämää vastaanottoperheenä 70-luvun kerrostalossa. 
Uutta Vanhaa Lainattua -  Ani, ihmeellinen teeseitsenainen. Arvostan.
Kahden Vaiheilla - Piia Islannista. Voi vitsi mitkä värit ja mikä graafisuus. Karkkia silmälle.
Jovelan talopäiväkirja - 1868 rakennettu talo. Ensin ilman vettä ja lämpöä. Ja hei jeeeee: ne muuttaa kohta.

Kuvissa itse taltioimani Mormor Cupcake ja Ylen sivuilta napattu Marja Packalén.