Sisällön tarjoaa Blogger.

Domdom / peruttu
Peruttu. Tämän viikonlopun Tampereen reissu, josta viime kerran yhteydessä jo intoilin. Janne odottaa edelleen akillesjänne katkenneena leikkauslupaa vakuutusyhtiötä (miten voi kestääääää!!!), joten kotona ollaan. Tätä miettiessäni huomasin, että mullahan muuten on vielä edellisetkin tuliaiset esittelemättä. Pieni lohdutuspalkinto mulle: Domdomista ostettu Pisama Designin Tram printti. Sopii Töölöläiskodin Lundiaan, kuin nenä päähän. Tämän ja tämän olisin tahtonut katsastaa tänään. Eilen olin jo viittä vaille nappia painamassa nettikaupassa.

29 kommenttia

 1. Tram-printti on ihana, täältäkin löytyy! :)

  VastaaPoista
 2. Höh, toivottavasti saatte pian päätöksen! Ja mielellään vielä sellaisen päätöksen että korvaisivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on ihan hurja aika odottaa. Lääkäri sanoi, että on viikossa hoidettava, ettei paraneminen hankaloidu. Tänään tuli viikko täyteen. Jannella on siellä kolme vakuutusta: yrittäjän tapaturmavakuutus, seuran urheiluvakuutus ja oma sairaskuluvakuutus. En siis todellakaan ymmärrä, mitä siellä arpovat. Luulisi, että mennään potilas edellä ja selvitellään vaikka jälkikäteen minkä vakuutuksen piikkiin menee. Pyh!

   Poista
  2. No auts! Kuulostaa kyllä melko hullulta ettei pääse hoitamaan jalkaa kuntoon, ehtishän ne sitten miettiä sen hoitamisen jälkeenkin niitä päätöksiä. Kun ei taida kuitenkaan ilman sitä hoitoa asiassa selvitä.

   Poista
  3. Samaa mieltä! Pitäisi mennä potilaan edun mukaan. Nyt mua jännittää, että jos ne ei anna leikkauslupaa (jos on kuitenkin joku porsaanreikä, kaikista vakuutuksista huolimatta) niin miten pitkään julkiselle puolelle pitää odottaa. Tuleekohan tuosta toimivaa jalkaa enää koskaan.

   Poista
  4. No toivotaan että asia selviää jo heti huomenna! Mulla on itsellä leikattu nilkka julkisella puolella, haaveri sattui viikonloppuna jolloin ei yksityisellä puolella ollut gynen päivystystä, olin nimittäin kaatuessani vielä raskaanakin. Jäi kyllä pelkästään positiiviset kokemukset julkisesta puolesta silloin, vaikka oma asenne ei ole mitenkään kamalan positiivinen ollut julkisen palveluita kohtaan ;) Jos se nyt yhtään lohduttaa :)

   Poista
  5. Ei Janne uskaltanut enää tässä vaiheessa alkaa julkiselle jonottamaan :( Olisi varmaan pitänyt mennä sinne heti alkuunsa. Vakuutuksesta ei ole vieläkään päätöstä. Mutta nilkka on jo leikattu. Soitto lääkärille aamulla ja se käski paikalle välittömästi. Puoli tuntia ja oli jo pöydällä. Illaksi saan ilmeisesti miehen kotiin ♥

   Poista
  6. Onneksi sulla ei käynyt huonosti, kun odotusajalla kaaduit ♥

   Poista
  7. Voi että, hyvä että saitte jalan leikkauspöydälle! Nyt vain paranemistsempit ja toivottavasti ei tarvi alkaa vakuutusyhtiön kans tapella. Ja kyllä, mulla oli hyvä tuuri ja saan siitä edelleen muistutuksia harva se kerta kun nilkkaa jomottaa ;)

   Poista
 3. Aivan ihana printti. Ja niin on Lundiakin!

  Yäk! Siis miten voi odottaa akillesjänne katkenneena leikkausta noin kauan!!? Ihan tosi outoa toimintaa. Ja luulisi, ettei tosiaankaan nopeuta mitään paranemista tai kuntoutumista kun tuolla tavalla toimitaan. Huh huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   No sano muuta. Lääkäri sanoi, että mitä pidemmälle menee, sitä vaikeampi on sekä leikkaus, että paraneminen. Janne on soittanut joka päivä vakuutusyhtiöön ja sieltä on luvattu selvittää ja palata. Tämä toistuu päivittäin. Kukaan ei soita. Kukaan ei tiedä. Lääkäri sanoi, että maanantaina hän leikkaa joka tapauksessa soittivat he sieltä kymmeneen mennessä tai ei. Janne on älyttömän kärsivällinen, mutta mulla pimahti jo. Kirjoittelin tästä vakuutusyhtiön fb-sivuille ja soitin kuluttaja-asiamiehelle myös.

   Poista
 4. Harmi. Tsemppiä potilaalle.

  Nymmä hokasin, ostin samanlaisen maton ku teil on Lundioiden edessä. Se on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Potilas kiittää :)

   Hyvä valinta! Matto on hauska. Käännettävissä, kun siltä tuntuu.

   Poista
 5. Harmi. Tsemppiä potilaalle.

  Nymmä hokasin, ostin samanlaisen maton ku teil on Lundioiden edessä. Se on hieno!

  VastaaPoista
 6. Symp+emp Käpylästä. Piristyskutsu huomenna Museokadulle on edelleen voimassa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä en millään keksinyt mitään maalattavaa, vaikka yritin Janneltakin kysellä, että mille alkaisin. Dämn.

   Poista
  2. Mä jo vähän meille siellä suunnittelin maalauspäivää tai -iltaa toiselle kerralle. Vois saada tekniikkaoppia ja tietoa samalla. :)

   Poista
  3. Kuulostaa erittäin hyvälle ♥
   Mummoille uutta valloitettavaa ;)

   Poista
 7. Eikä, olitte Tampereelle tulossa. Mutta onneksi kevättä kohti Tampere on vielä kivempi. Torikahville mun kanssa seuraavalla kerralla?

  Tuo teidän kirjahylly on muuten häikäisevän upea! Mies on aina haikaillut kirjastohuonetta ja tuo on jo aika lähellä sitä.

  Toivottavasti leikkaus selviää pian...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Ihan plaah. Toivottavasti tuo jalka tulee kuntoon, että päästään taas. Luvassa on ilmeisesti leikkauksen jälkeen kahdeksan viikkoa kipsiä.

   Mä muuten mietin jossain vaiheessa, että laittaisin tuohon kirjahyllyn oikean puoleiseen seinään (jossa on ovet makuuhuoneeseen) sellaisen karttatapetin, että kirjastomaisuus korostuisi. Ei se ihan poissuljettu vieläkään ole.

   Torikahvit kuulostaa erittäin hyvälle! Sovittu :)

   Poista
  2. Jes, täällä ollaan tiiviisti. Viesti vaan, niin olen aika lailla torikahvivalmiudessa :)

   Poista
 8. Harmitus tuo peruuntunut Tampereen reissu ja leikkauksen viivästyminen.
  Teil on kyllä niin kaunista,tykkään tuosta värien reippaudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. Jannelta peruuntui myös ensi viikon Nykin reissu kaverin kanssa. Olisivat viikoksi menneet ja NHL-ottelulippuja myöten oli kaikki ostettu. Tylsää!

   Värit piristää :) Kirjatkin järjestelin noin, että tulisi värit paremmin esille.

   Poista
 9. No voi harmi. Mutta ihanalta näyttää kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :( Taitaa tulla raskas ajanjakso henkisestikin Jannelle, kun ei pääse kotisohvaa pidemmälle. Onneksi ilmeisesti ensimmäisen kuukauden kuluttua sille kipsille saa vähän varata painoa ja silloin pääsee keppien kanssa liikkumaan. Saisi vaan sen kipsin ensin :)

   Ja kiitos :)

   Poista