Haaste: Minun värini


Terkkuja Johannalle :) Täällä napattiin kiinni sun lähettämästä Minun värini- haasteesta. Tarkoituksena on siis esitellä itseä puhutteleva väri. Mähän menin sitten ihan lukkoon tästä. Piti oikein tuumata. Jos tässä puhuttaisiin vaatteista, se olisi empimättä musta. Sisustuksessa taas… kai sitten blogin nimenkin mukaan kaikki. 

Pohdittuani tuli päällimmäisenä mieleen seuraavaa: Tällä hetkellä Tyynelässä puhuttelee vanha roosa. Sitä on tulossa eteisen lattiaan, oveen ja makuuhuoneen seinään. Kaupunkikodissa taas on aika hillittyjä värejä, paljon mustaa ja valkoista. Vähän oranssia, vähän keltaista, ehkä eniten vihreää. Pieninä ripauksina, mutta melkein jokaisessa huoneessa.

Vihreä on puhutellut etenkin nyt kevääseen mentäessä. Se on uuden väri. Ja jossain yhteydessä ekologisuudenkin. Hauskasti se korostuu näissä kuvissakin. Puiset hedelmät on uusi löytö poistomyynnistä Tyynelä-matkan varrelta. Limet kuuluu meidän keittiön vakiovarusteisiin, että saan avocadopastaa. Kotimainen Kuusisen villakangastakki löytyi eilen Koivukylän Kierrätyskeskuksesta kolmella eurolla. Myös yöpöydän valaisin ja purkka-automaatti ovat kierrätyslöytöjä. Vihreää on meillä lisäksi aiemmin kuvaamisssani kylpyhuoneessa ja vessassa.

Väreistä puhuttaessa tuli heti mieleen tämä. Oletteko tehneet testin? Musta tuo on erittäin mielenkiintoinen. Helpottaa myös kanssakäymistä muiden kanssa, kun oppii huomioimaan muiden erilaiset tavat ja reaktiot. Tiedän työpaikkoja missä ollaan noita porukalla analysoitu. Olisiko se innostavaa vai ahdistavaa?

Mä oon muuten yleensä sellainen hullu innostuja. Lähtökohtaisesti sitä mieltä, että kaikki uusi on jees ja mennään vaan. Näissä haastehommissa ainoastaan joskus kestää. Usein se johtuu siitä, että näissä olisi ihan mielellään siellä alkupäässä. Tää on jotenkin se pahin kohta, kun ei tiedä kelle siirtäisi. Tutun kuuloinen ongelma? Tunnollisen ihmisen ongelma?

Hitsit siis, kun nyt muistaisi, kellä kaikilla tämä on jo käynyt.
Nappaisiko Tiina ainakin tästä?
Entä Silja Maaria?