Sisällön tarjoaa Blogger.

KABOOM!


Blogiareenalla puhutaan kirppareista. Juuri sopivasti. Mulla meinaan on kohta kertoa sinne kuulumisia yhdestä melko uudesta. Sain yhteydenoton Omakirppis Kaboomin Tonilta. Oli tarjolla pöytä + rekki viikoksi. Mä huusin heti jooooo! Oli jo aikakin pistää kiertoon ne mitä en ole tässä kodissa asumisen aikana, eli vuoteen, tarvinnut. Etenkin housuja on kaapin perällä ollut paljon, koska olen siirtynyt näemmä pysyvästi farkuista hameisiin.

Mä oon aina ollut jotenkin huono kirppistelijä Helsingissä. Suosikit on mm. Salossa. En ole tiennyt minne mennä. Eilen sitten käytiin Tian kanssa heittämässä kamat Kaboomiin. Siellä oli aika mukavasti porukkaa ja kassatiskin takana hyvä meininki. Kiva fiilis! Ja katsokaa hei näitä FB-sivujaVoi Pojat! Just sopivan omaperäistä ja hullua!

Hyvä mieli jäi myös joustavasta varaussysteemistä. Sovittiin, että ilmoitan jos haluan jatkaa myyntiaikaa yli sen saamani viikon. 

Hyllyyn + rekkiin upposi yllättävän paljon tavaraa. Täytyy heti huomenna hinnoitella lisää. Laukkua, farkkua ja kenkää. Molempien kaapeista vielä löytyy. Saatan kantaa sinne myös joitain kaappeihin siivottuja sisustusjuttua. Toivotaan, että ihan yhtä paljon ei tarvitsisi kantaa takaisin. Nyt sitten peukut pystyyn tai tossut kohti Kaboomin myyntipaikkaa nro 22.

Kaboomille heti pointsit iltaan asti ulottuvista aukioloajoista: 
TI-PE 12-20
LA-SU 11-18

Mene sinäkin ja kerro mitä mieltä!

Osoite Aleksis Kiven katu 50
Perille ratikalla 3 tai 9
Lisää täällä.

Postauksen kuva on napattu Kaboomin sivulta.

6 kommenttia