Tyynelän välieteinen / lämpöä ja pehmeyttä

Tyynelän välieteinen. Se kaipaa lisää lämpöä ja pehmeyttä. Kuistilta sisään asutuessa katse kiinnittyy sisään tullessa ensin sähkökaappiin. Ei mikään toivottu tilanne. 

Vähän sellaista romanttista, vanhaa, lämmintä tunnelmaa. Lisää pehmeyttä, lisää kukkatapettia. Jollekin kamala kauhistus, mutta mä tahdon siihen vanhan roosan lattian. Vanha lankkulattia on rakoinen ja ihana. Siihen se sopisi. 

Vähän ihmettelin, että sain Jannen mukaan juttuun. Siis noilla sanoilla. Erilaiset kukkatapetit ja vaaleanpunainen. Ei ehkä kuulosta vakuuttavalle kaikista. Tapetti on nyt kuitenkin seinässä ja näyttää juuri sille mille kuvittelinkin. Tuo sen tunnelman. 

Lattian maalaaminenkin on aloitettu. Toista kerrosta vajaa valmis. Keltainen toki sopi tuohon toiseen tapettiin, mutta teki tilan kylmäksi. Haluan, että entisen sinisen ja keltaisen sijasta eteisessä on sinisiä ja roosan sävyjä. Keltainen saa siirtyä sivuosaan.

Vaihdan vielä tuohon toisen tuolin, joka päällystän Marimekolta hankkimallani mustavalkoisella "Pienet Kivet" -verhoilukankaan palalla. Tulee sitten sopivaa selkeää kontrastia tuon uuden maton kanssa tohon romanttiseen hömpötykseen. 

On ihan ilmiselvästi kevättä rinnassa. Tai sitten mun pää on todellakin pehmenemässä. Eilen taas itkin Riikka Pulkkisen Rajaa katsoessani. Tämäpä kummaa. En kohta tunnista enää itseäni näistä pehmeilyistä. Jos tämä menee pahemmaksi vielä, niin lähettäkää apua. 

Tervettä viikkoa toivottaen: Laura