Sisällön tarjoaa Blogger.

Arjen kuvahaaste 1/5
Terkkuja Katjalle! Täällä käynnistytään näemmä taas luvattoman hitaasti näiden haasteiden kanssa. (Kiitos ja anteeksi.) Sain tämän haasteen Katjalta jo kuukausi sitten ja nyt Annikselta Facebookin puolella, joten on siitä tartuttava kiinni. Arki on hyvä aloittaa maanantaista.

Mun arjen kuvista ensimmäisenä julkaisen nämä. Sairashuoneeksi muuttuneen sohvan ja kipsin. Meillä on vietetty erilaista elämää jo kuukauden päivät. Janne on ollut kotona mun kanssa akillesjänteen katkettua turnauksessa. Ensin taisteltiin vakuutusyhtiön kanssa ja sitten leikattiin. Nyt tuolla kipsatulla jalalla ei saa astua ollenkaan. Siis neljän seinän sisällä. 24h.

Arki on ollut nyt erilaista. Janne on jollain tavalla aamuihminen, mä parhaillani illalla. Mulle ei saa yleensä edes puhua ennen, kun on aamukahvit juotu. Ihmettelen, ettei olla onnistuttu edelleenkään riitelemään. Ilmeisen hyvä kuitenkin yhdessä, kun taisteluita on mahtunut viimeiseen viiteen vuoteen ehkä vuosia vastaava määrä.

Tällainen oli osa yksi. Toiseen osaan yritän palata vähän ripeämmällä aikataululla.
Tänään haastan mukaan Tiinan.

Hyvää ja hermoja lepuuttavaa alkanutta viikkoa!

8 kommenttia

 1. Hauska haaste. Tilanne vähemmän hauska. Vaatii kyllä kovasti, että jaksaa viettää kaikki päivät sohvalla. TAi edes kotona.
  Ehkä kaikesta kuitenkin oppii jotain. Tai tekee oivalluksia. Saa elämään perspektiiviö. Millaista esimerkiksi vanhusten tai yksinäisten ihmisten elämä voi olla. Kun ei pääse pois sängystä tai kotoa vuosiin?

  Voimia arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sano muuta. Se on ihan kierroksilla. Joka toinen päivä selaa vanhoja talonmörskiä Oikotieltä ja joka toinen päivä vanhoja auton rötisköjä. Mua pelottaa :D

   Samaa mä oon miettinyt tuosta oivaltamisesta. Mä oon muutenkin sitä mieltä, että jotain aina pitää tapahtuneista oppia. Muuttaa suuntaa, kun on varoitettu.

   Kiitos tsempeistä :)

   Poista
 2. Voi Janne poloista...mahtaa olla ikävä, kun ei saa yhtään edes ulos mennä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Tänään oli onnellinen, kun sai kupin kahvia parvekkeella :)
   Pieniä asioita.

   Poista
 3. Mun piti ihan pari kertaa lukea, että onko tämä karvainen kipsattu jalka nyt sinun vain miehen. :D

  Postaus siis aiheutti minussa hilpeyttä, vaikka aihe on kaikkea muuta kuin hilpeä. Tsemppiä sinne molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihihiiii :)) Onneksi ei oo mun. Mä luulen, etten ois ehkä kuvannut omaa koipea, jos toi ois karvatilanne ;)

   Kyllä pitää hankalistakin hommista osata ottaa ilo irti. Kävisi liian jäykäksi muuten elämä.
   Kiitos tsempeistä :)

   Poista
 4. Mä taidan nyt vähän kiertää (huijata) sääntöjä tässä ja osallistun siellä FB:n puolella... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei se sopii hyvin :) Ei oo huijaamista, koska tämä haaste kiertää sekä fb:ssa, että Instassakin. Hyvin voi haastaa mukaan blogittomiakin.

   Poista