Arjen kuvahaaste 4/5


Tämän päivän arkikuva: ostokset. Muistatteko mitä kerroin teille viikon parhaista hetkistä? Toistaiseksi on toisin. Jannella on se jalka paketissa ja kainalosauvojen kanssa ei todellakaan lähdetä kaupoille könkkäämään. Tämä on hoidettu nyt toisella tavalla. On kokeiltu Keittiökaveri, Kauppahalli 24:set ja Kauppakassit. Painavat tuotteet olen tilannut kotiin ja hakenut kaupasta kevyemmät… ja ne mitä haluan itse hypistellä ja tutkia. Olen ollut positiivisesti yllättynyt. Toimii!

Tämän päivän arkeen osui myös yksi ei niin arkinen tapahtuma. Kävin ihanan Tiinan kanssa kahvilla. Ensitapaaminen vähän jännitti, mutta sitten juttua olisi riittänyt koko illaksi.

Tämä blogi… vitsi miten onnellinen olenkaan millaisia ihmisiä tää on tuonut mun elämään. Paljon sellaisia joiden kanssa tulee kirjoiteltua päivittäin ja pari sellaista, joita tapaan usein jo kasvotusten. Silja ja Jaana käyvät mun kanssa Mummokerhoilemassa. Niina ehdotti torikahveja kesälle. Ilonan kanssa ollaan menossa Naisten Kympille (kääk!). Ja Aniliini kutsui juuri brunssille, jolle en tosin pääse, mutta seuraavaa kertaa odotellessa. Onnentyttö oon. Tällaista on se hyvä elämä ♥ 

Tässä osassa haastetta haluan haastaa mukaan Ilonan.