Sisällön tarjoaa Blogger.

Arjen kuvahaaste 4/5


Tämän päivän arkikuva: ostokset. Muistatteko mitä kerroin teille viikon parhaista hetkistä? Toistaiseksi on toisin. Jannella on se jalka paketissa ja kainalosauvojen kanssa ei todellakaan lähdetä kaupoille könkkäämään. Tämä on hoidettu nyt toisella tavalla. On kokeiltu Keittiökaveri, Kauppahalli 24:set ja Kauppakassit. Painavat tuotteet olen tilannut kotiin ja hakenut kaupasta kevyemmät… ja ne mitä haluan itse hypistellä ja tutkia. Olen ollut positiivisesti yllättynyt. Toimii!

Tämän päivän arkeen osui myös yksi ei niin arkinen tapahtuma. Kävin ihanan Tiinan kanssa kahvilla. Ensitapaaminen vähän jännitti, mutta sitten juttua olisi riittänyt koko illaksi.

Tämä blogi… vitsi miten onnellinen olenkaan millaisia ihmisiä tää on tuonut mun elämään. Paljon sellaisia joiden kanssa tulee kirjoiteltua päivittäin ja pari sellaista, joita tapaan usein jo kasvotusten. Silja ja Jaana käyvät mun kanssa Mummokerhoilemassa. Niina ehdotti torikahveja kesälle. Ilonan kanssa ollaan menossa Naisten Kympille (kääk!). Ja Aniliini kutsui juuri brunssille, jolle en tosin pääse, mutta seuraavaa kertaa odotellessa. Onnentyttö oon. Tällaista on se hyvä elämä ♥ 

Tässä osassa haastetta haluan haastaa mukaan Ilonan.

15 kommenttia

 1. Kuulostaa tosi näppärältä tuo "kauppakassit kotiin" -systeemi. Pitänee joskus itsekin testasa. Kolmivuorotyöläinen ei aina ehdi (jaksa) kauppaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä. Arjen pelastuksia :)
   Ja miks ei juhlankin. Pääsiäisen hedelmät, paistit ja muut painavat tulivat juuri eilen illalla.

   Poista
 2. Mahtavaa, että nuo kauppapalvelut toimivat. Varmasti kultaakin arvokkaampi apu nyt, kun kauppareissut on vaikeutuneet :)

  Ihanaa, että oot blogin kautta saanut noin paljon ihania uusia ihmisiä elämääsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo. En todellakaan kehtaisi joka kerta soitella ystäviä tai perhettä hakemaan mua kaupasta kotiin :)

   Uudet ihmiset on kyllä tän harrastuksen ehdottomasti paras puoli. Musta on niin hauska höpötellä. Täällä tai kahvilassa. Ja kun oon niin helposti innostuvaa sorttia, niin en oo kovin vaikeesti kahville suostuteltavissa ;)

   Poista
 3. Kyllä vain jännittikin :D Mutta olihan kivaa! Ja nyt vain harmittaa ettei päästä useammin kahville! Ainaskin lupaan keittää kahvit sitten kunhan seuraavan kerran matkaatte Ouluun, jos meidän kautta koukkaatte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän täytyy vaan "kahvitella" täällä blogimaailmassa ;) Mielellään pysähdytään myös teille seuraavalla Oulun reissulla.

   Poista
 4. Meillä rasittaa tuo maidon jatkuva roudaaminen kaupasta kotiin 1litra=1 kilo. Olisikohan kauppapalvelussa ratkaisu... Millaisia juttuja olet sieltä tilannut? Jotain takuuvarmoja perusjuttujako?

  Ja tykkään muuten höpötellä sun kanssa näin virtuaalisesti lähes päivittäin, jotenkin vaan soljuu menemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tilannut nyt Jannen sairaslomalla ihan kaikkea. Tuoretavaroista lähtien. Keittiökaverilta tulee viikon ruokiin kaikki tarpeet ja ohjeet kerralla. Se on kiva, kun tulee tehtyjä itselle uusia juttuja. Kauppakassista ja Kauppahalli24:sta oon tilannut ihan samoja juttuja, kun ostaisin Cittarista. Pääsiäiseksi tilasin jopa esim. kassleria, yrttejä ja avocadoja. Kaikki oli ihan täydellisiä.

   Sen muuten huomaa kyllä jotenkin kirjoitus tyylistä ja tavasta "puhua" täällä, että millainen tyyppi on. Miten tulee juttuun. Sit se onkin jännää tavatessa, että onko arviot menneet ihan metsään :D

   Poista
  2. Joo, mää oon ainakin luonnossa ihan kauhea kitkerä luuska :D :D

   Poista
 5. Kuulostaa luksukselta. Vaikka toisaalta se kaupassa käyminenkin voi välillä olla aika luksusta (jos miinustetaan se tavaroiden raahaaminen sieltä autolta kotiin).

  Sä olet kyllä ihailtavan aktiivinen luomaan uusia sosiaalisia suhteita. Varmasti saa paljon kun antaa paljon. Kyllä me se kymppi selvitetään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä tykkään siitä tavaroiden valitsemisesta, mut nyt on ollut kiva, ettei tarvitse raahata painavia juttuja pitkältä yksin. Reppuun ei paljon mahdu ja Janne käyttää esim maitoa ja vichyä. On tää nettiruokakaupan helppous ollut todellinen pelastus mulle :)

   Mä puhuin just Jannen kanssa tästä. Se sanoi, että on musta ylpeä ja onnellinen… että olisi tämä kotona viettämäni aika ollut aika paljon köyhempää ilman tätä blogia. Niin totta.

   Se Kymppi kyllä hirvittää, mut ei siinä muua auta, kun mennä sit omaan tahtiinsa.
   Ja saada sitä ennen taas itseään niskasta kiinni ja poluille.

   Poista
 6. Kätevää tuo ruoan tilaaminen kotiin. Ja varsinkin juuri nyt teille erityisen kätevää, arkea helpottavaa!

  Ihana Laura ♥ On ollut ilo tutustua sinuun! ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut. Mä jo mietin, että pitäiskö vielä tälle viikolle. Vai sujuisko jo kauppaan meneminen, kun Jannella poistetaan tänään ne hakaset ja laitetaan kipsi jalan normaaliasennon mukaan. Jos jaksaisi tulla edes autoon odottamaan. Saas nähä :) Puolessa välissä muuten ollaan jo...

   Poista