Sisällön tarjoaa Blogger.

Ennen remonttia

Ou mai. Selailin juuri puhelimen kansioista kuvia ja katsokaa nyt mitä tuli vastaan. Nämä pimeät ja tunkkaiset kuvat tästä kodista ennen remonttia. Huomatte varmaan, että jotain olemme onneksi saaneet aikaan. Nyt, kun kaikkien sisustubloggarien herkät verkkokalvot on lopullisesti käräytetty, näytän vielä pari kuvaa ajalta, jolloin oli jo toivoa näkyvissä.


Ja tämän päivän tilanteen voit tarkistaa esimerkiksi tästä postauksesta.

27 kommenttia

 1. Noooh, pientä pintaremonttia tullut tehtyä..;) Tuo teidän keittiön välitila on kyllä niin mahtavan pirteä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joooo. Pientä ;)

   Kiitos! Keittiö ratkaisuun oon älyttömän tyytyväinen. Juuri yksi päivä mietin, että jos tästä joskus muutetaan, niin jää kyllä ikävä.

   Poista
 2. Aikamoisia muutoksia! Vau! Ootte te taitavia. Niin, ja keittiö on huippu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä on hyvä tiimi - ollaan usein samaa mieltä ratkaisuista. Ja Jannella on tosi hyvä kyky nähdä suuretkin kokonaisuudet valmiina. Itseä tämä lähtötilanne kyllä hirvitti :D

   Niin ja hei. Kiva uusi profiilikuva sulla :)

   Poista
 3. Ihan mieletön kohde. Tollasia mäkin juuri metsästäisin. Parasta, kun siellä jossain pohjalla on se hyvä. Ja se pitää vain kaivaa esiin. Kauniisti olette kaivaneetkin!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän oli kaivamista, mutta onneksi ei oo mikään rähmäkäpälä toi mun mies. Ja täälläkin oli se sama ystävä apuina, joka Tyynelässä teki ne peilit, ruokapöydän jne. Hyvä mun on kaikkea keksiä, kun on näppärät miehet toteuttamassa ♥

   Poista
 4. On eroa alkuperäiseen juu! Huikeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sano muuta :D Onneksi tätä kotia ei ollut ysärillä pilalle remontoitu. Oli vanhat kaapit ja kaikki tallella. Ja se kokolattia matto makuuhuoneessa. Jos sitä kamalaa vihreää läikikästä ei olisi ollut, niin ei todellakaan oltais keksitty laittaa tuosta harmaata uutta. Siihen päätökseen olen ollut tyytyväinen joka päivä, kun varpaat aamulla sängystä noustessa lattiaan osuu.

   Poista
 5. Ai apua, mahtavia ennen - kuvia!! :D Harmittaa ihan sikana, ettei itse tullut juurikaan räpsittyä kuvia muuton jälkeen, kylläpä näkee hyvin mitä kaikkea sitä on tullut tehtyä! Kerta näin otolisen postauksen olet pistänyt ensikertalaiselle blogiisi tupsahtajalle niin pakkohan se on alkaa selailemaan MITÄ ennen -kuvien jälkeen on tapahtunut :)

  Ja eikun selailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sopivaan paikkaan siis osuit sisälle :D Tervetuloa!

   Nykyään muistaa jo aika usein kuvata kaikki ennen ja jälkeen tilanteet.
   Täytyy dokumentoida. Jos ei kuvaa, ei ole tapahtunut / ei ole elossa ;)

   Poista
 6. On teillä ollut valtava duuni, mutta visionäärit ovat tehneet kodista oman! Mitäs teitte tuolle puulattialle, tuliko siihen päälle joku systeemi vai tulkitsinko kuvasarjaa oikein? Ja onko tuo hylly se mahtava Lundia, jota taannoin ihailin. Sisustusbloggereiden verkkokalvot :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hommia juu… mutta ei ollut onneksi kiire. Edellinen koti oli niin vaikea myytävä, että meni vasta toimeksiantosopimuksen viimeisellä viikolla. Oli remonttirauha.

   Parketti hiottiin olohuoneesta, eteisestä ja hallista. Keittiössä oli muovimatto, mikä korvattiin tuolla raidallisella kotimaisella Saima- parketilla. Makuuhuoneesta poistettiin vihreä läikikäs kokolattiamatto ja laitettiin uusi matalanukkainen harmaa tilalle.

   Ja juu… hylly on Lundia :) Tuohon oli itseasiassa tarkoitus teettää hylly, mutta maksoi maltaita. Lundiasta löytyi tilaan sopivat rungot ja saatiin se vielä jollain alkuvuoden alennuksella.

   Poista
 7. Hui! Kyllä näissä ennen-tilanteissa täytyy olla optimismia ja nähdä eteenpäin. Kauniista kodistanne päätellen teillä oli ostohetkellä aika hieno visio. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jannella oli :D Mä oli silloin ekalla näytöllä täällä ihan kauhuissani, kun Janne oli jo tarjousta heti tekemässä :D Sitten, kun pääsin keittiötä suunnittelemaan, niin alkoi pulssi jo tasaantua.

   Poista
 8. Ihan huikea muodonmuutos! Mulla ei taitais edes mielikuvitus riittää tuohon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi olisitpa nähnyt mun ilmeen sillä ekalla näytöllä :D

   Jannella on aina ollut tapana ostaa "potentiaalisia" ja remontoida. Ei oo ihan ensimmäinen keittiö mitä on kasannut. Se jo osti tuosta naapurirapustakin yksiön laitettavaksi. Oli vähintään yhtä kauniissa kunnossa. Aina on pakko olla joku projekti käynnissä.

   Poista
 9. Pitäiskö uskoa että nää kuvat on tosiaan teiltä?! Huh, ihan vähän ootta tehneet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiiihiii :) Mulla oli vähän samat fiilikset, kun noita kännykän kuvia selailin :)

   Poista
 10. Kyllähän se tietysti vähän oli jo rempan tarpeessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli vähän joo :D

   Tässä oli aiemmin asunut joku rouva, joka oli asunut tässä talossa alusta saakka (rakennettu 1936). Ensin pienemmässä asunnossa, sitten tässä. Viihtyi ilmeisen hyvin. Niin mekin :)

   Poista
 11. Huh, minkä työn olette tehneet! Hienoa jälkeä, ei voisi tosiaan uskoa, että kuvat on samasta asunnosta! Uusi versio on niin raikas, pirteä ja kotoisa :) Parasta tuollaisissa "kaikki pois" rempoissa on just se, kun saa tehdä täysin oman näköistä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on. Silloin saa ainakin juuri sitä mitä itse haluaa :)

   Työn jäljestä tosin täysi kunnia kuuluu Jannelle ja meidän ystävälle.
   Mä hoidin lähinnä sitä valinta- ja suunnittelupuolta ;)

   Poista
 12. No, ou mai, todellakin! Ei uskoisi kyllä samaksi kodiksi, sen verran on muutosta vanhaan! Onneksi Janne on osannut nähdä asunnon mahdollisuudet ;) Teillä on niin kaunis ja upea koti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on. Hänellä on kyllä kykyä.
   On sen verran monta kotia jo uudistanut, että osaa :)

   Kiitos ♥

   Poista