Sisällön tarjoaa Blogger.

Piiiiiiiitkät kämmekkäät


Tallinna takana. Siellä oli kevät. Reissu oli kaikin puolin onnistunut ja olo on onnellinen, mutta väsynyt. Tapahtumista ja paikoista lisää huomenna. Tässä erikseen yksi kuva tekemistäni kämmekkäistä. Ne on piiiiitkät. Hihaosat yltävät kyynerpään yli. Optimaaliset kevättakin kanssa, jossa on 3/4-hihat. Varsi on harmaata Novitan Pikkusiskoa ja kämmenosa mustaa Rose Mohairia. 

Me suunniteltiin Marin kanssa näiden kuvaamista hartaudella. Miten hienot ne olisi rapistunutta puuseinää vasten… sitä, joka on siinä kävelymatkalla vuokrakämpältä keskustaan. Tai kivitaloa vasten… sellaista jonka laasti jo rapisee. Tai takorautaisen portin edessä Vanhassa kaupungissa. Ainoa kuva niistä on tästä terassilta. Ilma oli lämmin ja valkoviini kylmä. 


Puikot 2,5
Silmukoita 48

Harmaalla 4o, 4n 135 kerrosta.
Vaihda mustaan ja neulo 1krs oikein.
Mustalla 4o, 4n 13 kerrosta.
1 kerros oikein ja kavenna 4.
Sileää neuletta 2 kerrosta.
Tee peukalokiila (ohje esim täällä.)
Neulo kämmenosan korkeudeksi 25 kerrosta ja vielä 4 kerrosta resoria, ettei lähde käpristymään. Päättele joustavasti.
Neulo peukalo 15 silmukalla 13 kerrosta ja päättele joustavasti.

14 kommenttia

 1. Haa, mutta tuli kuva kuitenkin otettua! Hienot on. Mä en edes nähnyt heitä livenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, edes yksi :) Nää ei tosiaan oikein iltakäyttöön olleet sopivat, kun piti vetää takkia päälle. Ei oo vielä tarpeeksi lämmin. Päivällä tarkeni terassilla hyvin neuletakissa ja näissä… sillon ennenku te iltalaivalaiset tulitte. Ja kävelymatkalla sinne Karnaluksiin myös.

   Poista
 2. Ihana kuva! Ja hienot on lämmittimet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ane :) Mä jo täällä odottelen, että saan mun 3/4 hihaisen nahtatakin mallimestarilta (on purettu ja tehdään mulle mittoihin). Sen kanssa nämä vasta onkin ♥

   Poista
 3. Voi mä oon niin kateellisena lueskellut teidän tallinnan reissusta ja katellut instasta kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei kohta on tulossa blogiin suosituksia. Nappaat niistä sit itsellesi ylös, kun joskus pääset matkaan. Oli kyllä ihanat ravintolat ja ilma osui kohdilleen.

   Poista
 4. Mä olin ihan mukana teidän tallinnassa kans, kun koko ajan facebook päivittyi eri terasseilta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :)) Jokainen laittoi vuorotellen kuvia ja merkkaili mua niihin. Onneksi se ruokailuterassi oli hieman sitä ensimmäistä viihtyisämpi :D

   Poista
 5. Nätit on kämmekkäät ja hyvä fiilis kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :))
   Kiva kuulla, että hyvä fiilis välittyy kuvan ottohetkestä katsojalle saakka.
   Oli silloinkin onnellinen olo.

   Poista
 6. On pitänyt sanoa aikaisemminkin, joten sanotaan sitten nyt ettei taas unohdu. Sussa on jotain mistä kamerat tykkää. Aina toinen toistaan tyylikkäämpiä kuvia, ihan sama missä tilanteessa. Chic lady, all the way!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Kiitos Johanna ♥ Itsellä on sellainen olo, että pitää ottaa aina 50 valokuvaa, että yhdessä olisi luonnollinen ilme ja olo. Juuri puhuttiin tuolla Tallinassa siitä miten ihminen on kriittinen itseään kohtaan. Itse löytää aina kuvista epämielyttäviä piirteitä, vaikka toinen pitäisi kuvaa kauniina. Pitäisi vissiin muistaa se itsekin, eikä muistutella vaan muita :D

   Poista