Tyynelän kylpyhuone + wc / ensiesittelyssä tämäkin
Ihan epätodellinen olo. Voiko olla totta? Huomasin juuri, että Tyynelässä on vielä yksi huone, mitä en ole huomannut esitellä - kylpyhuone + wc. Ihmeellistä sinänsä, koska muutenhan täällä ollaan menty kaikki paikat läpi… navetan ylisiä myöten. 

Löysin nämä kuvat tästä koneelta valmiina ja piti oikein useampaan kertaan tarkistaa blogista, että enkö muka ole näitä vielä julkaissut. No en. Tässä ne nyt siis olisi.

Meiltä löytyy maalla vanhan navettarakennuksen päädystä myös ulkohuusi, mutta onneksemme edelliset asukkaat ovat tehneet sisätiloihin suihku/wc-tilat. On muuten talvikäytössä vähän mukavammat. Kylpyhuoneeseen kuljetaan välieteisestä, jota olen kuvannut postauksiini aiemmin täällä ja täällä.

Kylpyhuoneen kaapit ja kalusteet ovat edellisten Tyyneläläisten käsialaa, mutta minun maalaamiani. Kaapit olivat alunperin siniset ja taso puunvärinen. Kahvat vaihdoimme myös. Peilit teki sama ystävämme, joka puuhasi Jannen kanssa sen keittönpöydänkin ja on muutenkin ollut monessa muutoksessa mukana… auttanut remonteissa - tapetoinneissa, ulkolaudoituksissa jne jne. Peilit hän  teki pyynnöstäni navetan ylisiltä löytyneisiin ikkunanpokiin, jämäpeilejä käyttäen. Kymmenen pistettä ja papukaija merkki hänelle.

Kylpyhuoneessa muuta:
… pitsiliinat - minun virkkaamiani
… Arabian pesuvati - kirppislöytö
… ja kuten kaupunkikodissakin, on täällä myös altaan reunalla suosikkini - Mummi ja minä