Blogitapaaminen Lankamaailmassa // ensitreffeillä
Viime syksystä saakka olen miettinyt, että oispa muuten hauska tavata muita bloggaajia. Oispa hienoa saada uusia ihmisiä innostumaan. Oispa hienoa tehdä epäsosiaalisesta harrastuksesta sosiaalinen. No tarvis varmaan tehdä jotain? Maaliskuussa lähettelin yhteistyöehdotuksia ja huhtikuussa Helsingin Lankamaailmasta vastattiin. Oltiin kuulema erityisen tervetulleita heille vierailemaan. Vaikka isomalla porukalla. Huippua!

Väänsin kutsun ja laitoin sen sähköpostilla muutamille kanssasisarille. Voi apua. Entä jos ne ei tuukkaan. Vähänkö sitten on noloa. Voi apua. Entä jos ne tuleekin. Sehän vasta kamalaa onkin. Sittenkin mua jännittää.

No niitä ilmoittautumisia alkoi sitten tulla.

Pistin vielä pari postia: Raikastamolle ja Frooshille. Jei! Tarjottavaa tulossa ja vielä mun lempituotteita.

No eilen me sitten tavattiin. Kanssabloggareiden kanssa ensitreffeillä. Jännitti joo, mutta ne oli ihania! Oltiin porukalla siellä pohjoismaiden suurimassa (600 neliöisessä) lankaliikkeessä. Käsittämätön valikoima. Totaalisekoaminen ei ollut taas kaukana. Meitä oli pitkän pöydän ympärillä monta - yhdeksän bloggaajaa ja kaksi Lankamaailman edustajaa meitä opastamassa. Juttua olisi riittänyt pidemmäksikin aikaa, helposti koko illan. Pari tuntia hujahti ohi niin, etten huomannut.

Lankamaailman naiset kyselivät kipukohtia. Koreissa ja kuteissa oli eniten ongelmaa ollut. Meinannut tulla hiiren koteja tai kissan leluja. Ja parhaat naurut. Poikkeuksena totutulle - eilen näytti lupaavalle. Vielä illalla sain yhdeltä junassa istuvalta kuvaviestin. Siellä oli kori tulossa. Ihan oikea. Sileä ja kaunis.Uusien kokemusten lisäksi illan saldona oli kotiinviemisiä. On uusia lankoja ja välineitä - ohjeiden ja inspiraatioiden kera. Yksi koukku on tosin jo riivitty paketistaan. Knit Pro, jota jo Instagramin puolella tänään aiemmin vilautin. Valmistaudun näköjään huomisiin pääsykokeisiin Marketta- pitsiliinan kanssa päätä tyhjentämällä.


Kiitokset illasta ihanille naisille ja sponsoreille.
Syksyllä uudestaan 


Paikalle pääsivät kutsutuista seuraavat bloggajat:

Silja Maaria - Mintunmustaa
Joanna - Cirkus
Heidi - Helyes
Jaana - Villa Lumi
Hanna - Pisaroita
Laura - Lauramainen

Iltaa sponsoroivat:

Raikastamo - luomu limut
Froosh - smoothiet
Clover, ChiaGoo - puikkomitta ja pitsipyöröpuikot
Lankamaailma - Knit Pro sukkapuikot ja virkkuukoukut, lankoja (Hjerte Garn - Blend Bamboo, Hjerte Garn - Alpaca Silk, Onion Knit - Hemp Cotton+Modal, Shoppel Wolle - Zauberball)