Gammalsvenska Gamla Grand
Miltä kuullostaa paperitapetti, joka uitetaan lasten kylpyvannassa ennen seinälle nostamista? No hurjalta minustakin! Gammalsvenska perinnetapettimallisto meinasi jäädä kauppaan, vaikka hyvässä alessa olikin - puoleen hintaan. Kuviot kuitenkin kiinnosti. Me sitten hamstrattiin niitä rullia vähän reilummalla kädellä. Tästä kauppareissusta on jo pari vuotta aikaa ja vielä riittää.

Ensin, eli kaksi vuotta sitten, tapetoitiin olohuone (näkyy esim. täällä). Se meni kai totutellessa. Makustellessa, että oliko tää nyt ihan outoa, vai vaan tosi kätevää. Sitten tuli parin vuoden paussi. Maaliskuussa yksi kuoseista päätyi eteiseen ja nyt nousi seinälle kolmas - yhteen yläkerran kolmesta alkoveista. 

Tapettia pyöriteltiin moneen kertaan ennen, kun Janne aloitti tapetointihommat. Kummalliset kuviot. Jotenkin ne vaan sopisi seinälle miten päin vaan. Ja tällä tavalla ne sitten tuli. Punainen väri tuo ihan hauskasti lämpöä muuten vihertävän sävyiseen huoneeseen. "Ennen"- kuvia löytyy täältä.

Ja siitä käytettävyydestä. Isäntä tuli siihen tulokseen, että nyt sopii sanoa - se on kätevää. Ihan yksin saa vuodat seinälle. Ainoana apuvälineenä oli se kylpyvanna ja vanha t-paita, jolla Janne paineli menemään tapettiharjan puuttuessa.

Passais vieraita tulla.Sänky ja yöpöydät on saatu talokauppojen mukana. Pinnatuolit on Jannen mummin peruja. Räsymatot sukulaisilta. Alkovien verhot ompelin itse yhtenä jouluna, kun Janne ystävineen asensi kiskot.