Sisällön tarjoaa Blogger.

Kylässä kylälläTänne ne edellisten kuvien tuparilahjat muuttivat. Mun siskon + perheen luo. Me ajeltiin Jannen kanssa maanantaina uuteen kotiin ensivisiitille. Upea oli omakotitalo, rinnetontti ja piharakennukset. Päärakennus on rakennettu 2005, tontilla on lisäksi symppiksiä piharakenuksia ja paljon puita.

Ei siellä ihmeitä tarvinnut talokauppojen jälkeen tehdä - vähän tapettia ja maalia. Sisko keksi teipata keittiönkaappeihinkin tapettia, kun ei vitriinit kiinnostaneet. Ai että mä tykkään. 

Kummikoirani Sulo saa kirmata tuolla kokonaan aidatulla pihalla ja mun kummipojalla on pihalla oma leikkimökki. Sen ovenpielessä on vanha ovikello, ikkunassa Unikkoverhot ja oven päällä E:n syntymävuosi. Tää tais olla tarkoitettu näin 

10 kommenttia

 1. Näyttääpä idylliseltä ja ihania kuvia eri pinnoista! Huokaus, pitäisiköhän munkin muuttaa maalle...Ajattelin, että viisikymppisenä sitten muutan varmasti, nyt on vielä kätevää, kun palvelut lähellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Ja noi pinnat mua ihastutti niin, että kuvasin niitä yksityiskohtina. Sisko nauroi, että mitähän mä meinaan saada puolivalmiista irti, mutta hyvin rajattuna fiilis välittyy ;) Täytyy käydä sitten uudestaan käydä kuvailemaa ne uudet upeat tapetit ja muut.

   Toi paikka on ihana! Kaunista maalaismaisemaa, juuri sopivan lähellä isompia keskuksia ja kylällä on omat pikkukaupat, parturit ja muut. Molemmat liikkuvat autolla töihin ja E:n eskari/koulu on lähellä. Oon hirmu onnellinen heidän puolesta ♥

   Poista
 2. Ensikatsomallanäytti siltä, että Sulolla on viehko koirankoppi, jonka edessä on vuorenkilpiä. Mutta koiran ja "kopin" välissä taitaakin olla metrejä. Todella kaunista on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :)) Totta! Rinnetontti tekee tepposia ja hämää. Sulolla kyllä on koppikin pihassa, mutta se ei ole ihan noin suuri ;)

   Poista
 3. idylliseltä näytt.....tikalla on nokka ihan tylstynyt...tainnut nakutella puuta..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on. Ihanan idyllinen koko alue :)
   Tikalla on juu nokka pyöreänä… Hän on tainut siinä jo hyvän tovin koputella.

   Poista
 4. Aivan ihana! Mahtavia yksityiskohtia. Minun ensimmäiset koirani olivat beaglejä, kun vielä asuin kotona. Hellyyttäviä otuksia. Vanhemmillani on jo kolmas menossa, melkoinen suosikkirotu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :) Mä oon niin onnellinen mun siskon ja perheen puolesta. Toi vastaa niin hyvin jokaisen heidän tarpeisiin.

   Beaglet on kyllä söpöliinejä. Mullehan luonnollisesti tuli kaamea koirakuume, kun Sulo oli meillä hoidossa ;)

   Poista
 5. Onpas kyllä idyllisen näköistä. Ihanasti yhdisteltyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on :)) Vielä oli vähän vaiheessa muuton jälkeen (olohuoneen tapetti esim. laittamatta ja parista keittiönkaapista puuttui noi lasien sisäpuolelle teipatut tapetit), mutta tarkasti rajatuista kuvista saa kyllä hyvin käsityksen tunnelmasta. Vähän siellä siirreltiin muuttolaatikoita ja Ikea-kasseja kuvaajan tieltä ;) Ihana koti! Oon niin onnellinen heidän puolesta ♥

   Poista