Sisällön tarjoaa Blogger.

Ajelulla // Alles Gute Vintage


Tästä ensimmäisestä kuvasta näette miten matka päättyi, mutta miten se alkoi?

Oli kaunis kesä päivä. Oli tupaukko ja -akka. Oli vanha Volvo. Oli maantie, pöly ja bensan maku suussa saakka. Lähdettiin. Ajettiin hiljaisuuden (no niin jos ei sitä kolisevaa moottoria lasketa) vallitessa kohti Sauvoa. Oli vähän vapaa tunne.

No. Niinhän se keitti. Nyt voi sitten miettiä oliko päivä hyvä vai huono. Päästiin kuitenkin Sauvoon saakka. Pääsiin Alles Gute Vintageen, tehtiin löytöjä. Päästiin mökille meren rantaan. Nähtiin, että maalaushommat on alkaneet. Päästiin paikallisen korjaamon pihaan. Eipä jäänyt vanhus varrelle tien. Ei edes saatu aikaan perheriitaa eli maailmojen sotaa. Se oli hyvä päivä.

Matkasta ja Alles Gute Vintagesta vielä muutama kuva. Mene sinäkin. Sieltä voit löytää jotain, mitä et vielä tiennyt tarvitsevasi.12 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. No sano muuta :D

   Onneksi hän on nyt huollossa ja tulee toivottavasti kotiin entistä ehompana. Päästään sit ajelulle, kun tuutte ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Onneksi :)

   Se oli ihan mahoton paikka. Kaikkea taivaan ja maan välillä. Kausteita, makeita valaisimia, hääpukuja, lasten vintage sandaaleja, täytettyjä lintuja ja harrikka. Omistajan kanssa hetki juteltiin - oli leppoinen tunnelma. Voidaan sitten auton hakumatkalla mennä taas ;)

   Poista
 3. Oli pakko heti googlata paikka ja välimatka, hihii. Lähtee seuraavan autolla taitettavan Helsinkireissun to do-listalle! Mikä hintataso tuolla oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ♥

   Se on siis Sauvossa ns. rantatiellä. Eli saatte matkalle maisematkin kaupan päälle.

   Kaiken muun hyvän lisäksi paikka on joka päivä auki. Ja meidän ostamat jutut oli ainakin ihan kohtuuhinnoissa. Tuotteissa ei ole hintalappuja, vaan ensin valitaan kiinnostavat ja sitten lähdetään etsimään omistajaa, että voidaan neuvotella :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. On :) Onneksi on nyt korjaamolla ja toivottavasti kohta päästään taas tienpäälle.

   Poista
 5. No nyt vihdoin täällä, ihan kuule vierotusoireita pukkaa. Tuo putiikki on huikean oloinen ja ilmiselvästi vaarallinen tällaiselle hamsterille. Miten te muuten pääsitte tuolta tienposkesta sitten eteenpäin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiiiiii. Pitkästä aikaa!

   Se on joo vähän vaarallinen paikka ;) Mä jo huikkailin lähtöä tehdessä, että nähdään taas :)

   Tienposkesta päästiin vielä mökille ja mökiltäkin se vielä hörähti eteenpäin. Kotimatkalla alkoi nykiä niin, että piti ajaa lähimmälle korjaamolle. Jannen isä, sisko ja siskon lapset oli onneksi mökillä maalaamassa. Nillä oli takakontissa kaikkea karviaispuskasta ja hopeapajusta lähtien. Sinne sekaan heitettiin meidän ostama pöytä ja änkeydyttiin kyytiin. Päästiin siis Tyynelään saakka kyydillä :)

   Poista
 6. Mää ehkä vähä ihastuin tohon Volvon nopeusmittariin. Tahtoo Saxoon samanlaisen... :D

  VastaaPoista