Sisällön tarjoaa Blogger.

Mun kauneimmat luontokuvat // taivas oli tulessaLoma on alkanut. Mähän en varsinaisesti ole lomalla mistään, mutta toiselta se silti tuntuu, kun Janne on. Posti on käännetty maalle ja luvassa on monta viikkoa pelkää rauhaa. Ollaan pääosin Tyynelässä, vähän ehkä mökillä meren rannassa ja yhdet festaritkin kesään mahtuu - Oulussa. Luvassa siis vähemmän kotipostauksia, enemmän Tyyneläjuttuja, käsitöitä ja ehkä vähän kirppisaarteita. 

Näissä parin viikon sisään nappaamissani kuvissa on mun mielestä pala kauneinta kesää.  Näiden kanssa siis haluan toivottaa teille rentoa Juhannusta 

22 kommenttia

 1. Niin kauniita kuvia. Näistä välittyy hyvin Suomen luonnon ja kesän kauneus! <3 Tuu moikkaan mua ku Ouluun tuut... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Nämä asiat tekee mun kesän. Taivaanrannan tuijottelu on suosikkijuttu. Ja puissa on jotain ihmeellistä voimaa ja elämää.

   Voisin hyvinkin tulla :) Meillä on kuulema vähän jo suunniteltua ohjelmaa, mutta olisi tarkoitus olla siellä aika kauan. Melkein viikko kuitenkin.

   Poista
 2. Ihanaa juhannusta! Niin kauniita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti teilläkin oli onnistunut ja rentouttava viikonloppu! Täällä nautittiin hyvästä ruuasta ja seurasta.

   Poista
 3. Mä totesin kesäkuun alussa saman: että itsestäkin tuntuu lomalta, kun puoliso on lomalla, vaikka omassa elämässä ei olekaan mitään, mistä voisi olla lomalla.

  Hyvää juhannusta ja ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Se tuntuu toiselle, kun saa joka aamu herätä yhdessä, syödä aamupalan yhdessä ja suunnitella päivää yhdessä. Nauttikaa kesästä tekin ♥

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna ♥ Toivottavasti teilläkin oli onnistunut keskikesänjuhla. Täällä se vietettiin osin sisätiloissa sateelta suojassa. Rakeita ei sentään saatu.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. On ♥

   Mä oon kaikessa vähän sellainen Suomifani.
   Käsitöissä, maisemissa, tuotteissa, musiikissa ja tv-ohjelmissakin.

   Poista
 6. Upeita kuvia! Etenkin alin lammaskuva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna ♥ Niin oli sullakin upeita kuvia, kävin kurkkimassa. Se lehmäkuva oli mainio. Täytyy tulla tutustumaan sun blogiin tarkemmin.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Jenna :))

   Se taivas oli ihan järjettömän hieno. Mä kiljuin siellä talon takana ihan onnessani Jannelle, että äkkiä katsomaan :D

   Poista
 8. Mun lemppari on toi kolmas. Ja viimeinen on suomen kesintä kesää. Ihania.
  Mä haluan festareille kanssa. No kaikkea ei voi saada. Kai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on napattu siitä tienvarresta, kun jäätiin Volvolla tienpäälle. Janne tonki konepellin alla ja mua nauratti, kun taivasta oli totisena. Ei paljon hymyilyttänyt ;)

   Kiitos ♥

   Ja voi. Ei ehkä heti, mutta voi. Meet päiväfestareille, niinku mäkin? Yöksi sänkyyn, ei telttaan. Mites ois ne ysärifestarit elokuussa Suvilahdessa? Vois olla kova meno :D

   Poista
 9. Aaaa! En kestä! Tuo Lambi-lammas tuossa katselemassa kameraan! :) ♥
  Jos meillä olisi isompi tontti, niin otettaisiin pari lammasta meidän "eläintarhaan" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niiiin Lambi ♥ Muut oli arempia. Ne kipsutteli karkuun, vaikka Janne jätti auton kauemmas ja mä menin kävellen. Tätä kaveria kiinnosti :))

   Meidän naapuriin on muuten muuttamassa lampaita. Mulla on siis rapsutusterapiaa kohta ihan vieressä :))

   Poista