Sisällön tarjoaa Blogger.

No voi pihkura!

No voi pihkura! Ei ollut mun nimeä siinä listassa aamulla. Siinä missä on opiskelupaikan saaneet. Nythän tässä on sitten vaihtoehtoja. Marisenko, että tipuin tässä vaiheessa. Vai onnittelenko itseäni, että pääsin tähän saakka. Otan tuon jälkimmäisen. Lisäksi onnittelen itseäni näistä muista mun elämän ihanista asioista.

- Se saunan remontti on tapettia vaille valmis.

- Kummipoika tulee kylään keskiviikkona. 

- Eräät ajavat tänne ensi viikolla Oulusta asti. Meidän iloksi.

- On kesä + kauniit maisemat. Ja mulla paikka missä nautia niistä.

- On uutta sukkalankaa ja paljon aikaa.

- On ystäviä ihania. Niitä jotka tulevat yllättäen pihaan torvet soiden (harva oikeasti enää tulee extempore) ja niitä blogin kautta mun elämään tulleita. Niitä, jotka näissä kuvissa kykkivät pyllyt pystyssä kauneutta kuvaamassa. Kiitos Jaana ja Silja Maaria. Kiva, kun olitte viikonloppuvisiitillä. Ja kiitos, kun ootte sellaisia sopivan kahjoja.


Ja kyllä. Kaikki menee niinkuin on tarkoitettu. 

45 kommenttia

 1. No voihan nyt… Nooh, kuten totesit, on tuossa niin paljon hyviä, ihania asioita, että on tärkeää osata nauttia niistä juuri nyt! Upeat kuvat, tunnelmaa täynnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Kesä menee helposti näistä nauttiessa. Ja syksyksi sitten täytyy napata jotain kursseja ja muuta kiinnostavaa:)) Kiitos kuvakehuista. Melko makeet värit oli taas taivaalla:))

   Poista
 2. Voi harmin juttu...mutta onnittelen, että pääsiti tuohon asti..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)) Hyvä mieli tosiaan, että pääsin sekä aikuis-, että nuorisohaussa jatkoon. Sekään ei oo ihan itsestään selvyys aivoinfarktin jälkeen.

   Poista
 3. Usein ne asioiden isommat merkitykset huomaa vasta jälkeenpäin. Toivottavasti sinulle aukeaa joku toinen, mieluisa ovi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ihan samaa mieltä! Usein se oikea suunta selviää vasta ajan kanssa.

   Jos tää meni näin vaikka siksi, etten ois vielä pystynyt tuohon täysipainoiseen opiskeluun. Jos se ei olisi oikein edennyt. Sen verran haittasi äänet ja ärsykkeet jo pääsykokeissa.

   Nenä kohti kursseja, uusia taitoja ja kädenliikkeiden vahvistumista :)) Kiitos Lyde :))

   Poista
 4. Kannattaa onnitella ja harmitella sopivassa suhteessa, luulisin.

  Nauroin noille kykkimiskuville, mun elämä on just niin tota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin. Juuri sopivan aikaa ja sit eteenpäin taas.

   Nykyään elämä on :)) Janne nauroi just, että usein pitää kysyä saako jo syödä, vai vieläkö kuvaat, kun on ruoka lautasella :D

   Poista
  2. Joo, täällä kans mies on jo tottunut odottamaan lupaa "nyt saat syödä"... :D

   Tosin yleensä parhaat kuvat tulee silloin, kun hän jo syö.

   Poista
  3. Siitä tilanteesta joo tulee aina parhaat naurut pitkäksi aikaa :D

   Poista
 5. No höh! Mutta kuten sanoit, ei kannata jäädä asiaa surkuttelemaan. Jotain muuta on tulossa ja jokin muu ovi aukeamassa!

  Ja iso kiitos viimeisestä, ihana Laura ♥ Halit!!

  VastaaPoista
 6. Onnea saavutuksista. Kun ei nyt, niin myöhemmin. Tärppää.

  Toi teidän tie ja talo ja kaikki..jotenkin niin nostalgista suomimaisemaa, että nostalgisempaa saa hakea. Ihanat!

  Mä oon tässä kanssa koko ajan pohtinut, että pitäs joku päivä hurauttaa sillain puolispontaanisti sinne ;)
  Kun saisi tän porukan nyt terveeksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)))

   Tervetuloa! Saat tulla toteamaan saman, kun noi viikonlopun vieraat. Niitä nauratti, että miten on kuvitellut täällä kaiken olevan. Miltä näyttävän. Ja sitten onkin toisin ;) Kun ei oo mulla niitä pohjakuvia tästä Tyynelästä täällä blogissa lainkaan. Sä voit kuvata Tyynelää ja mä sun ilmeitä ;)

   Poista
 7. Harmi, mutta kaikella on tarkoitus. Jotain muuta tulee tilalle. ♡

  VastaaPoista
 8. En minäkään päässy kouluun tänä keväänä, mulle se oli hyvä asia... Myöhemmin uudestaan yritys!

  VastaaPoista
 9. No voi höpsispöpsis ja kenkku kenguru! Ja perään vielä mur. Mutta sitten on harmittelut ohi, ja katse suunnataan positiiviseen tulevaisuuteen. Kaikki tapahtuu, kun aika on, ja kivoja mahdollisuuksia on aika lailla rajattomasti. Etsitään ne. :)

  Pus ja kiitokset viikonlopusta, ihanainen! Tyynelänne on aivan yhtä hurmaava kuin emäntänsä. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Mur mur ja mur. Ja sit uutta kohti.

   Mä niin opettelen ne kangaspuuhommat ens syksynä. Tai ryijyt. Tai vesivärimaalauksen. Tai öljyvärit. Tai verhoilun. Tai, tai, tai ja nse, vai miten se nyt meni ;)

   Kiitos ihanainen nainen ♥

   Poista
 10. Kyllä, kaikki menee niinkuin on tarkoitettu. Tsemppiä. Ja ihania kuvia olet itsekin ottanut. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos marliska :)
   Niin se on pakko uskoa. Että ymmärtää kaiken vasta, kun on aika.

   Toi ilta oli aivan ihana. Miten voi taivas olla noin selvästi sininen ja horisontti loistaa punaisen + oranssin eri sävyissä. Hyvä, että se tallentui jotenkin näille kuvillekin - teille näytettäväksi.

   Poista
 11. Sulla on ihana asenne elämään <3 Useimmiten löytyy se positiivinen puoli, joskus sitä tarvii vaan kaivaa enemmän kuin toiste. Ystävät ja sukkalangat ovat ihania <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään ;) ettei ihan lannistu. Niin varmaan kävisi helposti, jos summaisi kaikki takaiskut ja ottaisi ne loan niskaan kaatamisena. Jotain yritän näistä oppia.

   Täällä taas yhden ystävän kanssa istutaan sohvan nurkassa ja puikot kilisee :))

   Poista
 12. Vähän tekis mieli harmitella, mutta enpäs lähde sille linjalle, kun et sinäkään. Ei muuta kuin uutta hakemusta kehiin ensi keväänä. Ja niin upeita kuvia olet taas ottanut. Nautin tästä näkymästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta ♥ ja kiva kuulla, että kuvien fiilis välittyy sinnekin puolelle ruutua.

   Poista
 13. Voi harmi! ♥ Mutta pääsit hurjan pitkälle eli onnea siitä :)

  VastaaPoista
 14. Uutta yritystä kehiin ensi vuonna vaan! :) Upeita kuvia olet taas ottanut!

  VastaaPoista
 15. Niin moni jakaa tuon saman kokemuksen, minunkin ystäväpiirissäni.
  Useampi ei just pääse eteenpäin ees alkukarsinnoista.
  Hyvä ku et ilmeisesti oo sitä lannistuvaista ihmistyyppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei noihin amk-opintoihin tai sitä pidemmälle oo helppo päästä. Paikkoja on ihan kamalan vähän. Tuonne oli aikuispuolelle 7 ja nuorisopuolelle 13 aloituspaikkaa. Eli ei ihan yllätyksenä tämä tullut ;)

   Poista
 16. No höh. Mutta juuri näinhän se on ajateltava, että jotain muuta on tulossa. Hyvät kiitollisuuden aiheet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihan hyvä kirjoittaa ne itsellekin ylös, ettei pääse unohtumaan ;)

   Poista
 17. Sulle on kuule kaavailtu nyt muita juttuja kun tuo hakemasi opiskelupaikka - toivottavasti ei tarvitse kauaa jännittää mitä ne sitten oikein ovat :)

  Ihanat hämäräkuvat!

  VastaaPoista
 18. Harmin paikka - mutta jotain muuta sinulle mieluisaa tulee aivan varmasti tilalle :) Kädentaitoja ja taidetta voi onneksi opiskella myös kurssimuotoisesti ja avoimessa, joten niitäkin vaihtoehtoja kannattaa tutkia :). Löytää se oma, mieluisin tekniikka, ja takoa sitä. Taidealalla kun se tutkinto ei loppujen lopuksi ole tae millekään, vaan enemmänkin omien taitojen markkinointi, sinnikkyys jne. Ja tarkoitin tämän nimenomaan kannustavassa hengessä :). Siis kun olen alaa opiskellut itsekin, ja niistä vähistä työpaikoista kilpaillut, yrittäjänäkin toiminut, ja nyt hengähdän jo muissa hommissa ;). Tsemppiä polullesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. Nyt alkaa jo mieli piristyä. Vaikka tietty se aina ottaa päähän, ettei asiat etene. Mulla on tässä ärsyttänyt vielä sekin, että jos olisin saanut myönteisen kuntoutuspäätöksen, niin olisiko sen + B-lausunnon toimittaminen vaikuttanut koetilannejärjestelyihin. No eipä auta murehtia sitä mitä ei nyt ole.

   Samaa mieltä sinnikkyydestä ja kurssimuotoisesta etenemisestä. Muutamia juttuja (mitä olisi siellä koulussa saanut opiskella myös) on helposti saatavana kursseinakin. Niin ja vielä mulla on mahdollisuus yrittää saada työkokeilupaikka jostain alan yrityksestä.

   Kiitos Katja tsemppaavista sanoista ♥

   Poista
 19. No voihan harmitus :( Mutta tämä nyt sitten varmasti tarkottaa, että jotain muuta on tulossa. Se on varmasti jotain vielä parempaa!

  Ja ai että minäkin sitten tykkään vieraista ja erityisesti niistä ex tempore -ihmisistä! :)

  VastaaPoista
 20. Joo on se vähän päähän ottanut. Onneksi on ollut kaikkea kivaa tekemistä ja onnellista oloa. Sä myös sen hyvin tiedät, että joskus ei elämä mee niinkun vois etukäteen kuvitella ja sit onkin onnellisempi, kun koskaan. Luotetaan siihen, että hyvää on siis tulossa ♥

  Ja vieraat! Ihan parasta! Siitä, että joku tupsahtaa kylään (sen suurempia suunnittelematta), tulee niin hyvä mieli. Tervetulleita sellaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se meinaa välillä ihan itseltäkin unohtua, mutta totta tosiaan, kun ei asiat menneet niin kuin muka piti niin silloinhan ne meni just niin kuin piti. Juuri nytkinhän sitä voin itsekin tässä taas päivitellä, se meidän alkuperäinen hääpäiväkin piti olla eilen. Mutta tulikin nyt sitten jotain ihan muuta tälle heinäkuun alulle :))

   Poista