Sisällön tarjoaa Blogger.

Oodi soft gripilleEn olisi koskaan ajatellut, että koukuissa voi olla näin valtavia eroja. Sain tämän Knit Pron (soft grip) sieltä Lankamaailman blogitapaamisesta. Mä olen aina ollut virkatessa sellainen vääntäjä. Sormet sinisenä ja kädet kovilla. Lanka painaa uran vasempaan etusormeen. Tämän kanssa on helpompaa. 

Tuntuu, että tulen tänä kesänä virkkaamaan paljon. Ainakin nyt auton etupenkillä syntyy pitsiliinoja - Marketta mallilla. Viimeisen kerroksen virkkaan väärältä puolelta. Reunasta tulee jotenkin muka kauniimpi niin.

18 kommenttia

 1. Ihania! Ja värit on taas loistavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :))

   Niitä on vielä tulossa lisää. Erilaisilla väriyhdistelmillä. Ajelin yhdistää ne muutamilla pistoilla epämääräiseksi asetelmaksi ja laittaa Tyynelän tuvan pöydälle.

   Poista
 2. Täällä myös testattiin tänä vuonna ekaa kertaa noita koukkuja ja ovat kyllä ihania :) Pitäisikin taas virkata jotain, kun saa näitä neuletöitä pois alta.

  Ja aivan ihania noi liinat! <3 Sä se osaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on. Mä ihan tosissaan ihmettelen, että miten mä oon tavallisella vääntänyt niitä mattojakin. Nyt tiedän :)

   Kiitos :)

   Poista
 3. Noista koukuista en osaa sanoa mitään, mutta onpas sievät liinat! Niiden päälle jo jotain ymmärränkin ja ensisilmäyksellä voin todeta loistoyksilöiksi. Ihanuuksia kerrassaan!

  Sä niin osaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ♥ Toivottavasti mun suunnitelma toteutuu ja ne sopivat hienosti rykelmänä Tyynelän ruokapöydälle.

   Poista
 4. Minäkin olen tykästynyt softgripiin. Matonkuteita virkatessa se on ihan pakollinen, koska tarvitaan vielä enemmän vääntöä, kuin tavallisen ohuen langan virkkaamisessa.

  Pitsiliinat ovat jotenkin kauniin modernit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vaan kuvitella. Mä oon kaikki matot vääntänyt tavallisella ja ihmettelen nyt omaa sisukkuuttani. Oon muutenkin sellainen vääntäjä ja kiristäjä, että sormet on aina ihan sinisenä :D

   Joo tää on hyvä malli. Ei liian rimpsuinen.

   Poista
 5. Joooo, soft grip on kiva :) Ja nää sun liinat on ihania! :)

  VastaaPoista
 6. Koukusta en ymmärrä hölynpölyä, mutta sun kädenjälki on niin kaunista! Upeita liinoja :) et sä viitsis perustaa jotain nettikauppa tyylistä juttua missä myyt sun upeita aarretekeleitä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :))))))) Kiitos Paula ♥ Tuli hyvä mieli!

   Se vasta hienoa ois. Ehkä jonain päivänä :)

   Poista
 7. Mistä sinä nero hoksasit, että kokeilenpas kuulkaa virkata viimeisen kerroksen nurjalta puolelta? :) Vitsi mikä huima virkkuupirkkonen. :) Terkkuja sinne Tyynelään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itseasiassa teen niin usein :) Jostain tullut joskus mieleen :D

   Teen niin myös pipoihin. Neulottuihinkin. Virkkaan reunaan sisäpuolelta yhden kerroksen, että olisi huolitellumpi.

   Poista