Sisällön tarjoaa Blogger.

Vanhoja valokuvia // old school viikkoOlen oppinut kaksi asiaa. 

1. Kun kone on rikki, eikä kuvia sieltä ole saatavana, arvostan näitä paperisia versioita vielä enemmän. Nämä ovat kolmen kymmenen vuoden takaa. Sisko ja minä.

2. Kun postiluukku kolahtaa ja sieltä tulee käsikirjoitettu kuori, se tuntuu nykyään erityishyvälle. Näin kävi eilen. Kuoressa oli paperikuvia viime viikonlopulta. Onnea on <3

27 kommenttia

 1. Ihanan iloista meininkiä:) kyllä paperiversioita on vaan mukava katsella. Niissä on enemmän tunnetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :)) Ihmettelen tässä vaan, että miten harvoin niitä tulee nykyään teetettyä. Täytyypä ryhdistäytyä.

   Poista
 2. Samanlainen äitiyspakkauksen makuupussi on ollut minulla lapsuudenkodissa :) ihania kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole mitään mielikuvaa kumman se oli. Näköjään tuli käyttöön noin myöhemminkin :D

   Poista
 3. Ihania. Kamala nostalgiapyräys noista vaaatteista sun muista. Mulla on tuo vanha äitiyspaketin makuupussi vielä tallella. Ei ollut kyllä mun vuosikertaa, mutta jostain tarttunut mukaan. Ja tuo muovinen rantakassi, mikä sulla on päässä! Mulla on semmoinen keltainen lankakassina vieläkin :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä upeita kuoseja :)) Toi rantakassi on itseasiassa mun pikkusiskon päässä (voiku oiskin vielä tallella). Ja mulla tyyny. Jostain syystä.

   Poista
 4. Ihania kuvia! Varmasti muistoja herättäviä. Me täällä kanssa katsottiin toissapäivänä paperiversiona kuvia ja niin monta ihanaa hetkeä saatiin muistella. Kuvat tuntuivat aivan oikeilta aarteilta, kun lapsilta pääsi milloin minkinlaista huudahdusta! Ihania hetkiä sinne vanhojen valokuvien parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne ihania. Lapsen kanssa on kiva kerrata menneitä tapahtumia kuvien kanssa. Kummipoikakin tekee sitä oman kansionsa kanssa usein. Saa samat riemut kahteen kertaan :))

   Poista
 5. Ai mitä, mitä? Eikö enää teetetä paperikuvia? Justiinsa maanantaina liimasin valikoidut 500 kuvaa albumeihin. Teen yhtäaikaisesti viittä albumia (lapsille omansa ja perhealbumi). Meidän mielipuuhaa on istua sohvalla valokuva-albumin kanssa ja muistella menneitä. Lapset tekevät sitä usein keskenäänkin. "Katotaanko kuvia?"
  Vanhat, lapsuudenaikaiset kuvat ovat niin nostalgisia, muistojaherättäviä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooooooh. Peukku sulle! Mahtavaa!

   Mä luulen, että varmaan tilanne olisi toinen jos olisi lapsia. Silloin olisi paperisella erimerkitys. Itse on helppo selata koneeltakin.

   Jännää, että silloin kun ne oli paperisena ainoastaan, niin pelkäsi niiden menettämistä. Nyt samalla tavalla pelkää, että koneelta katoaa. Pitää kai säilöä tuplana ;)

   Poista
  2. Mä olen paperikuvien ja konekuvien lisäksi tallettanut kuvat levylle ja tikulle. Ai miten niin varmistelen? :D

   Poista
  3. :DDD Tutulle kuulostaa.

   Mulla on koneen lisäksi kuvavirrassa ja kahdella ulkoisella kovalevyllä. Vähän tiukkaa silti teki tuo koneen hajoaminen, kun uusimmista ei ollut vielä varmuuskopioita. Kaikki on kuitenkin onneksi tallessa.

   Poista
 6. Ihania kuvia. Mulla on albumeita kuvia täynnä. Niitä on kiva selailla joskus...

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihania kuvia nauravista siskoksista..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Ihanaa, että ovat tallessa. Hyvin tunnistaa noista samat ilmeet, jotka ovat vieläkin.

   Poista
 8. Ai jestas miten mainioita kuvia! Omat lapsuusajat tulee elävästi mieleen :D Tässä just yksi päivä mietin, että olisipa kiva jos jostain löytyisi samanlainen flanellinen yöpaita, jollaisessa kirmasin kakarana kotoa pihan poikki mansikkamaalle aamuisin. Mihin kaikki ihanat (kukkakuvioiset) flanelliyöpaidat on kadonneet? Sellaiset sievät, joissa voisi ottaa pitkiä loikkia. Oih ja voih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen ois ihan täydellinen!! Jos jostain löydät niin kerro mulle myös. Tyynelässäkin ois ihana pistää sellainen päälle saunan jälkeen :)

   Poista
 9. Ihania kuvia! Mekin tyttöjen kanssa usein katotaan valokuvia albumeista. Tytöt usein pyytää, että äiti katotaan taas valokuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. Noista tulee hyvälle tuulelle.
   Ihanan tiukat halausotteet mulla. Säilyneet vuodesta toiseen :D Siskorukka ;)

   Poista
 10. Kreppirauta ja toi vanha kunnon kiharrin oli pienenä kova sana! koska miulla ei ollu sisaruksia ni laitoin aina äitin tukkaa. Tosin se sitten loppui siihen, kun sain kihartimen jumiin äidin tukkaan niin kovin, että se kohta paloi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDDD Voi äiti.

   Mä muistan vieläkin sen tunteen miten se aina poltti korvaa.
   Piti varoa ja taas kävi.

   Poista
  2. Joo, äiti raukkaa. Traumatisoitui kyllä varmaan loppuiäkseen siitä, kunnes kerran kun olin teini sain laittaa äidille raitoja, jonka tulos muistutti enemmän leopardi-kuviota. Sen jälkeen en ainakaan saanut laittaa äitin tukkaa :D

   Poista
  3. :DDDDD En kestä. Siis sä oot pitänyt äitiä ihan elävänä kampauspäänä ;)

   Lapset ja äidinrakkaus ♥

   Poista
  4. Ja muuten... mä oon tehnyt sen kaiken aina mun siskolle. Kerran leikkasin siskon tukan, piilotin haituvat sängyn alle ja lyhyeksi kynityt kohdat pinneillä. Oltiin menossa ulos leikkimään, kun jäätiin kiinni :DDD Lopputulemana oli molemmille poikatukka parturissa. Siitä on kuvakin olemassa. Ei niin kaunista katsottavaa ;)

   Poista