Sisällön tarjoaa Blogger.

HelsinkipäiväMuistatteko? Keväällä kerroin, että Temppeliaukion kirkko on käymättä, vaikka se on meiltä muutaman sadan metrin päässä. Viime viikolla me sitten mentiin. Käveltiin kirkolle, sieltä Hiljaisuuden kappelille, muikuille Ainon terassille, Finnair Skywheeliin. Kamera lauloi.

Uimastadikallekin ollaan jo tänä kesänä yritetty. Oli uikkarit pakattu, mutta päädyttiin Väinämöisen puistoon. Ehkä ensi kesänä sitten.

Huomaatteko? Tämä huono helsinkiläinen aikoo kunnostautua!

Miten teidän kesärutiinit? Onko tullut tehtyä? Onko löytynyt uusia ihania?

12 kommenttia

 1. Meillä oli kans joskus vähän pienemmän lapsimäärän kanssa tuollaisia turistipäiviä. Ne oli hauskoja ja avartavia kyllä! Mut silti mä olen maailman huonoin Helsinkiläinen, ja aionkin korjata asian ja muuttaa pois :-D

  VastaaPoista
 2. Helsinki-päivät on ihania kesällä. Toissapäivän rantaterassilta toiselle ja kolmannella -konsepti oli vallan toimiva. Lopulta päädyttiin vielä puistoon. Ja eilen Taivaskallioilla meni puolille öin viltin päällä. Kaunista, kun pimeys laskeutuu ja näkyy enää vain varjoja ja kultaisia valoja.

  VastaaPoista
 3. Elokuussa on vuorossa Helsinki-päivä ja rantakahviloiden kiertelyä ja Toven näyttely Ateneumissa. Saa nähdä, mihin päädytään. Vasta hiljaisuuden kappelissa olen käynyt. no, en olekaan helsinkiläinen, joten ei niin paha....;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei lainkaan paha ;) On se jännä, miten arkisin ohikuljetut paikat ikäänkuin lakkaavat olemasta. Kotona Helsingissä ei kiinnitä huomiota siihen, mitä kaikkea on vielä kokematta. Muissa kaupungeissa vieraillessa käy usein nähtävyydet heti ensin.

   Poista
 4. Kivoja kuvia sullakin. Tuo kappeli mulla onkin käymättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisältä se ei ollut kovin kummoinen, mutta useasta suuntaa ulkoa on.

   Kiitos :)

   Poista
 5. Ihanat kesäiset Helsinki-kuvat! Kylläpä siellä nyt on kunnostauduttu olan takaa! Olen ollut tosi huono kesäihminen tänä vuonna. Ei ole ollut mökkeilyä, ei juurikaan järvessä uimista, ei piknikkejä puistossa. Kävin sentään tänään terassilla, että nyt edes jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niin ollaan. Harvinaista. Oon myös uinut useasti, vaikka yleensä en luonnonvesistä välitä. Meri oli Hailuodossa ja Nallikarissa niin lämmin, että tuli lilluttua, kuin etelän lomilla.

   Poista
 6. Hihihii.. Kotikaupunki retkeilyä parhaimmillaan :)

  VastaaPoista