Sisällön tarjoaa Blogger.

Mä oon aivan kauhian rikas !!
Mä oon aivan kauhian rikas!

No rahaa ei oo, mutta ympärillä on aivan ihania ihmisiä. Perhettä ja ystäviä. Se on enemmän se.

Yksiä odotellaan juuri tänne Tyynelään saapuviksi. Ajavat Oulusta saakka meitä moikkaamaan. Uusiakin ihania on ilmaantunut. Jaana kävi kylässä ja kirjoitteli siitä blogiinkin. Samoin Niina.

Silja kävi myös Tyynelässä ensi kertaa ja toi kuvien tuliaiset. Täydellisesti tänne sopivat   Ja mikä määrä! En meinannut ensin uskaltaa edes niihin pussuikoihin kurkistaa. 

Visiitillä oli viime viikolla siskokin. Kiitos hänelle myös tämän postauksen kuvausavusta.

Ja tietysti Janne. Elämäni mies. Kyseli multa mökillä saunassa, että istutaanhan siinä vielä kolmenkymmenen vuoden päästä. Sovittiin, että kyllä. Silloin otetaan uusi väliaikakatsaus. Mulla on paljon. 

Onnea on, eikä paljon huolet paina, vaikka Kelasta ja kouluista tuleekin niin kummia kirjeitä ja soittoja. Ne mä laitan hetkeksi piiloon ja pois. Nautin nyt tästä.


28 kommenttia

 1. Ihanaa olla onnellinen :) Ja ihanat tuliaiset olet Siljalta saanut, niin sun näköiset :) Mäkin odottelen teitä tänne kyläilemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toivottavasti meillä menis aikataulut niin, että päästäisiin tapaamaan !! Mä laitan sulle viestiä, kun selviää, että miten me ajellaan sinne päin.

   Ja noi tuliaiset… ai että ♥

   Poista
 2. Enää 16 kilsaa! Täältä tullaa!

  VastaaPoista
 3. Voi ihku sun kanssas, muru! ♥ Sullahan todellakin on vaikka mitä. Ja ihanasti osaat arvostaa sitä kaikkea. Se kokemuksen tuoma taito jos mikä on rikkautta.

  VastaaPoista
 4. Ihania tuliaisia! Ja siulla on kyllä ihan mahtava asenne!

  VastaaPoista
 5. Olen yhtä rikas kuin sinä. Kirjoitin siitä juuri, sattumalta. Alitajuisesti varmasti sinun inspiroimana, näitä aiheita kun täällä olet viime aikoina käsitellyt. Kiitos siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi. Sun sanat ja kuvat tekee sun blogista yhden mun suosikeista. Sinne tulee aina suurella mielenkiinnolla ja lähtee usein hymyssä suin.

   Poista
 6. Ja kuinka hieno taito osata pitää kiinni niistä rikkauksista. Vaalia aikaisempia ja kartuttaa lisää. Tuota menoa olet kohta miljonääri :)

  VastaaPoista
 7. Voi kauniisti kirjoitettu! Ja mitkä tuliaiset. Kyllä nyt mun hernepussi kalpenee ;) Mutta myönnän olevani tuliaisissa melkein yhtä huono kuin ruuanlaitossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläs ny :) Syötävät on aina tervetulleita tälle herkkusuiden tontille.

   Näistä kuvien tuliaisista oli oikeasti tullut mulle jo kuvaviestiä ennakkoon ja kysymystä, että kelpaako. Mä meinaan oon vähän sitä mieltä, että ei kannattaisi vielä mitään kamalan suurta viemistä, jos ei tiedä mistä toinen pitää. Ja kaikkien lahjojen kanssa ylipäätään muutenkin sama homma. Tulee muuten jotain turhaa kertymää. (Meillähän ostetaan joulu/synttärilahjoiksikin vain tarvittavia tavaroita) Siksi herneet, herkut ja skumpat on kesäisin niitä tervetulleimpia ♥

   Ja mä en muuten osaa ees ostaa lahjoja. Aina kaamee paniikki päällä. Siinä suhteessa multa puuttuu mielikuvitus kokonaan.

   Poista
  2. Mulla sama, kieltäydyn ostamasta ihmisille tavaraa, jos en ole satavarma että haluavat. Itse kun yrittää tyhjentää kaappeja jatkuvasti ja sitä mieluisaa "roinaa" kertyy ihan omasta takaa. Hmmm, skumppaa ehdottomasti tuon ensi kerralla ;)

   Poista
  3. Joo. Ja sit juodaan se siellä pajan sohvalla aamuyöstä ;)

   Poista
 8. Se on rikas, jolla on ystäviä :)

  VastaaPoista
 9. Rikkautta on ymmärtää elämänsä olevan rikas. Rakkautta on ymmärtää olevansa itse rakas. Ei rahan määrä, ei tavaran määrä, vaan elämän määrä.

  VastaaPoista
 10. On ihana huomata, kuinka paljon hyvää elämässä on. Onnea on myös hyvä asenne elämään.

  Meillä oli tuollainen vaaka, kun olin pieni. Minutkin on sillä punnittu monta kertaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Mun silmät on auenneet tähän asiaan ihan eritavalla vastoinkäymisten jälkeen. Pienillä asioilla on suuriakin arvoja.

   Ja toi vaakatarina. En kestä. Miten söpö on joku pieni ihminen tuollaisessa :)))))

   Poista
 11. Ihana hyvän mielen postaus. Pysähtyy ajattelemaan itsekin.

  VastaaPoista
 12. Miten ihana kirjoitus. Kiitos tästä.

  VastaaPoista