Sisällön tarjoaa Blogger.

Vink vink // Dinner in the Sky


Dinner in the Sky on kiertueella taas. 

Kaksi vuotta sitten me käytiin yläilmoissa. Saatiin illallislahjakortit häälahjaksi meidän ystäväporukalta jo edellisenä syksynä. Pyydettiin silloin, ettei häälahjaksi tuotaisi tavaraa, vaan elämyksiä / kokemuksia. Tämä todellakin oli sellainen. 

Illallisen valmisti sinäkin kesänä joukko huippukokkeja.  Ruoka maistui ja maisemia uskalsi alkaa katsella ensimmäisen shampanjalasillisen jälkeen. Kuten naamasta näkyy - ennen nostoa jännitti.

Seuraavat nostot:

Tampere 29.07 - 02.08
Helsinki  05.08 - 10.08
Tallinna  12.08 - 17.08

Osta / lisätietoja täältä.

15 kommenttia

 1. Ai toi on nyt taas, mä mietinkin että mahtoiko olla kun katselin että joku mötikkä roikkui nosturinnokassa :-) Miehellekin yritin selittää että tuolla on niinku ravintola roikkumassa, ehkä... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD

   Me just eilen "Mummokerhossa" puhuttiin, että mietipä sitä tilannetta, kun joku on tuon keksinyt ja kertonut kaverille…

   Hlö 1: "Hmmm. Ajattelin tehdä sellaisen ravintolan, joka roikkuu nosturin nokassa"
   Hlö 2: "Joo, hyvä idea" ??

   Poista
 2. Vau, tuo näyttää mahtavalta! Olen yrittänyt keksiä jotain kivaa miehelle hääpäiväksi, mutta kovin se on vaikeaa... Tämä voisi hyvin olla se juttu, mutta täytyypä katsoa onnistuuko kalenterin kanssa...

  VastaaPoista
 3. Tuo olis sikamakee juttu, mutta en tiedä uskaltaisinko mennä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään ois kai uskaltanut jos ei ois ollut lippuja valmiina.
   Nyt ei ollut vaihtoehtoja :DDD

   Onneksi!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ei se itseasiassa ollut loppujenlopuksi niin paha. Penkit oli tosi tukevat ja jalkojen alla oli astinlauta. Mulle pahinta ois, jos jalat heiluisi ilmassa.

   Poista
 5. Enkä mä! Korkeanpaikankammoinen minä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla myös on, joten ylitin itseni :) Linnanmäen laitteet esim. on liian hurjia. Tuosta vaan tiesi, että kokemus on niin mahtava, että kannattaa.

   Poista
  2. Niin jäi vielä, että esim mökkiä maalatessa en nouse edes tikkaille. Enkä korkeasta rakennuksesta voi kurkistaa ulos. Tuonne onneksi uskalsin :)

   Poista
 6. Mulla myös ihan järkyttävä korkeanpaikan kammo. Meillä on sellaiset, ehkä parimetriset, remonttitikkaat, joihin aina joskus kiikun, jos on pakko maalata tai vaihtaa vaikka lamppua kattovalaisimeen. Se on ihan hirveää.

  Toisaalta tuonne vois kyllä uskaltaa kun on turvavyöt ja kaikki. Mulle olis kans pahinta jos pitäis roikottaa jalkojaan ilmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuossa ei ollut yhtään hutera olo. Penkit on oikein mukavat ja tukevat. Toisin, kuin ne tikkaat, millä myös inhoan kiikkua :))

   Kävin muuten toissa päivänä tosi korkealla. 72 metrissä. Siitä myöhemmin lisää :)

   Poista
 7. Mä en IKINÄ uskaltaisi mennä tuohon ravintolaan. Kuolisin varmaan kauhusta ennen ensimmäistä ateriaa. Huikea kokemus varmasti. Ja mitä itsensä ylittämistä korkeanpaikankammoiselle… :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :)) Huomiselle shampanjanostolle ois vielä paikkoja kuulema (FB:ssa vinkkailivat). Nii, että jos ruokailu yläilmoissa ei onnistu ;)

   Poista