Sisällön tarjoaa Blogger.

PALLOVILLASUKAT

mustavalkoiset villasukat

mustavalkoiset villasukat


mustavalkoiset villasukat


Kesä meni hikoillessa. Eipä tullut mieleen neuloa. Valmistui rivi silloin ja toinen tällöin. Nyt vihdoin tuli valmista ja fiilis on hyvä. Ehkä tää kausi tästä taas lähtee. 

Nämä pallovillasukat on ystävälle pyynnöstä tehdyt. Sentään valmistuivat ennen viileitä iltoja. Mitä mieltä oot Miia

Lanka: Hjerte Sock 4
Puikot: KnitPro Nova cubics 2,5
Malli: omasta päästä (mukailtu tästä aiemmasta mallistani. Kuviointia hieman pyöristetty.)

Malli on omani. Saa lainata, mutta muista linkata lähde.VALAISIMET YÖPÖYDÄLLE 6 €
Tämmöiset ihanat pallerot löytyi meille Tyynelään sieltä Karkkilan Romuenkelin kellarista. Eikä olleet hinnalla pilattu - yhteensä kuusi euroa. Ajattelin jättää ne ihan ilman varjostinta ja hankin niihin tuollaiset suurta hehkulamppua jäljittelevät, energiaa säästävät halogeenilamput. Toivottavasti ovat tarpeeksi himmeät. 

Meiltä on puuttunut Tyynelän yläkerrasta yövalaisimet. Vietiin meidän vanhat sinne ja laitettiin nämä "uudet" meidän makuuhuoneeseen niiden tilalle. Uudet ovat juuri sopivan pirteät ja selkeät, ettei mene makuuhuone kalkkimaaliseinineen liian maalaisromanttiseksi.

Keväällä maalatusta seinästä lisää täällä. Hyvin näkyy muuten näiden postausten kuvissa myös eri vuoden aikojen erisävyiset valot. 

Mitäs pidät?

5 eri kuvakulmaa -haasteKääk. Se oli mun ensireaktio.

Johanna Koti Aurorassa - blogista haastoi mun kuvaamaan kotia viidestä uudesta kuvakulmasta, viidessä minuutissa. Sitten mulla välähti. Väliovet! OVET! Niitä mä en oo näyttänyt blogissa kunnolla kertaakaan. En ymmärrä miksi. Ne kuitenkin on mun top 5 - listalla tämän kodin parhaissa puolissa.

Meidän koti on suuri kolmio (yhtiöjärjestyksen mukaan kaksio) vuonna 1936 rakennetussa kerrostalossa. Eli (väli)ovia riittää. On kummallinen käytävä eteisen ja keittiön välissä. On korkeat alkuperäiset, upotetut kaapit. On täydelliset lasiovet hallin / eteisen ja hallin / olohuoneen välissä. Kun niitä kaikkia pitää auki, näkyy makuuhuoneen perältä, parvekkeen ovelta, olohuoneen peräseinään saakka. Yhtä tilaa.

Haaste oli hauska ottaa vastaan juuri nyt, kun ollaan oltu paljon poissa. (Kiitos Johanna hyvästä ajoituksesta ♥) Kesäloma meni muualla. Oli ihana itsekin katsoa kotia uusin silmin. Tässä siis viisi uutta, blogissa aiemmin esittelemätöntä, kuvakulmaa meidän kodista. 

Heitän haasteen kulkemaan eteenpäin Ennen ja Niinan kautta.