Sisällön tarjoaa Blogger.

MULLA ON PERIAATE
Meidän tulee matkustettua melko paljon ympäri Suomen. Yövyttyä hotelleissa. Janne on yrittäjä ja kohteita on milloin missäkin. Nyt mulla on ollut mahdollisuus kulkea mukana. Neulon autossa sukkaa tai päivitän blogia. Välillä puhutaan, välillä ei. Se tuntuu hyvälle. 

Parasta on ennen reissua tapahtuva majoitupaikkojen selvittely. Sen teen minä. Yritän etsiä aina jonkun erilaisen. Tämä on Villa Helleranta Ulvilassa. Koettu ja kuvattu alkuviikolla. Aamun aikataulut tiedusteltiin aamiaista varten. Oli luomua, lähiruokaa ja ihana tunnelma.

Toista, kun keskustan ketjuhotellissa. Myös hinnaltaan. 
Siis 60 € halvempaa.

Mulla on siis periaate. Etsin jotain poikkeavaa. Menen usein muualle.Tykkäsitkö tästä?
Myös tämä saattaisi kiinnostaa sinua.

20 kommenttia

 1. Jos hotelleissa joutuu yöpymään usein, käy sekin työstä, joten kyllä nämä vähän erilaiset majoituspaikat tuovat piristystä. Kiva, että vaihtoehtoja vielä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuovat :) Erilaisia kokemuksia.

   Ei me nyt ihan työksi asti hotelleissa sentään yövytä ;) mutta yhdellä kotimaan kierroksella saattaa mennä vaikka viikko. Silloin tällaiset rauhallisemmat paikat on parempi valinta. Pystyy rentoutumaan paremmin :)

   Poista
 2. Hieno periaate. Kannattaa pitää Siitä kiinni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä tulee ihan eritavalla löytämisen riemua. Mutta täytyy kyllä sanoa, että on niissä ketjuhotelleissakin hienoja kokemuksia ollut. Esim. Lahden Sokos hotelli on tosi hieno.

   Nämä tällaiset vaan useammin jättää sellaisia muistijälkiä, että jäävät paremmin mieleen :) Eivät ole massana muiden joukossa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. :))

   On se kiva tehdä kotimaanmatkailustakin astetta kokemuksellisempaa. Muuten kaikki tuntuisi ja näyttäisi samalle.

   Poista
 4. Noi vaihtoehdot hotellille on kivoja, täytyisi aina enemmän muistaa selvitellä niitä mahdollisuuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on onneksi nykyään aika helppoa, kun kaikki sivustot ja sovellukset.

   Mä käytän aina matkojen suunnittelussa Booking.comia, Tripadvisoria, Eat.fi sivustoa ja Vaihtoehto ABC:lle sovellusta. Löytyy ajomatkojenkin varsilta nähtävää, eikä tarvitse aina mennä sitä suorinta motaria :)

   Poista
 5. Kuulostaa hyvältä, tämä sun periaate :)

  VastaaPoista
 6. Zaizai:-) Tuo mullakin tapana reissatessa, tosin mun reissut pääosin tota pyörähärväystä Keski-Euroopassa. Viime viikolla Kroatian hotelli oli oikein positiivinen yllätys:-) Homman kruunasi baarimikko Goran, joka yritti lähes väkisin juottaa grapallaan meikeläisen mukavaksi ja kerranhan se siinä onnistuikin=D Nyt Pokljukassa Sloveniassa, lähes keskellä ei mitään, mutta mestat on komeet ja pyöräreitit mäkisiä -> oiva paikka siis mulle. Sit olis vielä 1,5 viikkoa lomailua edessä Sloveniassa & Kroatiassa ja pari B&B paikkaa koettavana. Nyt mää sanon, että hei hei ja suuntaan "lähiraflaan" (12km päähän) syömään:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellurei :))

   Hei kiva kuulla, että löysit hyvät majoitukset. Tolleen pyörällä varmaan käyttääkin noita pikkupaikkoja ihan eritavalla, kun ne ei ole valtaväylien varsilla. Ihan erityyppisiä reissuja, kun viikon hotellipaketit. Ai että: Kroatia! Se on kyllä upee maa. Siellä on myös mahtavaia kotimajoituksia / vuokra huoneistoja. Me yövyttiin parissa sellaisessa siellä saarilla.

   Uusi ystäväsi Goran kuulostaa hauskalta hepulta :D

   Sulla on oikeen kunnon pituinen loma siellä. Taitaa tulla melko monta kilometriä ;)

   Ja kuule: sun pitäisi alkaa kirjoittaa pyöräilyblogia. Majoitusvinkkejä, parhaita kahvipaikkoja ja ne maisemat !!!!!!!!!

   Terveisiä Sauvon mökiltä. Aurinko paistaa :)

   Poista
 7. Suorastaan täydellinen periaate. Kun vain jaksaa googlata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksaa jaksaa :) Sovellukset ja systeemit on niin hyvät, että se on suorastaan hauskaa.

   Poista
 8. Näyttää ihastuttavalta paikalta. Juuri sellaiselta, jonka itsekin valitsisin. Minulla myös oli tapana etsiä jotain vähän spesiaalimpaa yösijaa, kun tuli enemmän reissattua Suomessa (kun lapset oli pienempiä). Muutaman kerran osui hutiin ja piti pyytää miestä muistuttamaan, ettei aina kannata ottaa halvinta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli :) Tuollaisessa paikassa on hyvä rentoutua. Ei ole liikaa ääntä. Me nukuttiin hyvin ja aamiaisella istuttiin upeassa salissa kaksin. Kaurapuuro maistui taivaalliselle :)

   Ennen oli varmaan erilaista etsiä yösijaa. Nykyään voi kurkata muiden arvioinnit ja mennä niiden mukaan. Mä tykkään myös itse antaa arvointeja, koska koen, että ne on helpottaneet mua niin kovasti.

   Poista
 9. Kivan näköinen paikka :) Milloinkohan mä oon jossain hotellissa yöpynyt....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli ihana. Ihan ihmeellistä, että noin edullisesti voi yöpyä näin tunnelmallisisssa paikoissa. Tuli hyvä fiilis, kun siellä illalla tosiaan kyseltiin, että moneltahan ne mahdetaan nousta ja moneksi ois aamupala ok :)

   Mä olin ennen tosi harvoin. Nyt Jannen mukana enemmän.
   Ihmeellisiä elämäntilanteita ;)

   Poista
 10. Mä nautin kovasti sun reissupostauksista. Ne on jotenkin niin virkistäviä ja kerrot usein niiden yhteydessä sellaisista yksityiskohdista jotka joko kiinnostaa mua tai alkavat kiinnostaa mua. Olen kovin iloinen tästä sun blogista, joka tarjoaa paljon erilaisia juttuja. Huomaan, etten ole koskaan pohtinut miksi käyt ehkä muita useammin siellä sun täällä, mutta tuossahan se vastaus tulikin ;) Hirmuisen mukavaa!

  Olen joskus itse vastaillut hämmästelyihin, ihan ystävällisessä mielessä, mutta kuitenkin, että miten meidän parisuhde jaksaa kun ollaan niin paljon yhdessä. Ymmärrän mitä kysymyksellä haetaan, mutta omassa itsessäni hihittelen ajatukselle, että on erityisen haastavaa olla oman puolisonsa kanssa paljon ja millainen mielikuva kysyjällä ehkä itsellään on tällaisesta yhdessä olemisesta. Eihän sitä samassa paikassa 247 ollessa silti olla koko ajan toisen iholla tai suuna ja päänä, että sinällään siinä ei ole niin suurta eroa ollaanko fyysisesti saman tonttirajansisäpuolella vaiko ei.

  Mukavaa, että pääset reissaamaan mukana. Se tietää meille lukijoille monia mielenkiintoisia reissukohdepostauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna ♥ Ai, ku mulle tuli hyvä mieli tästä sun kommentista ♥ Tuntuu hyvälle, kun huomaa, että tän blogin moninaisesta sisällöstä aina joku kohta on jonkun mieleen. Arvot kohtaa jossain kohtaa.

   Mä en ole vielä kohdannut tuollaisia hämmästelyjä. Ehkä ihmettelijät eivät ole uskaltaneen ääneen sanoa ;) Me tosiaan ollaan tosi paljon yhdessä. Sillä tavalla, että suunnitelmat on aina yhteiset. Samassa paikassa. Eilenkin Janne heilui saunatuvan listoitusten parissa ja mä tein tauluja, hahmottelin blogipostauksia, käsittelin kuvia ja neuloin. Välillä ollaan hiljaa vaikka ollaan samassa tilassa. Se tuntuu erityisen hyvälle, että osaa rentoutua toisen kanssa. Olla yhdessä omissa oloissaan. Se hiljaisuus on mulle myös olemisen ehto, että saa aistit levätä.

   Mä juuri puhuin tätä asiaa sivuten yhden ystävän kanssa. Sanoin, että mulle se on ihan ihmeellinen ajatus, että puoliso ei olisi se kaikken mieluisin seura. Senhän kanssa ne parhaat (loma tai työ) matkat tehdään ja hauskimmat jutut kerrotaan. Eilenkin illalla oli päivän puuhien jälkeen hauska hihitellä yhdessä. Tehtiin netistä löytyviä äo-testejä :D

   Mä olen miettinyt, että mitä sitten käy, kun palaan töihin, enkä kulje enää mukana. Saattaa olla, että joskus tulee ikävä noita hetkiä. Saa nähdä.

   Poista