VALOKUVAUSKURSSILLE ?


Oon tässä miettinyt.

Törmään toisinaan blogeissa valokuvausvinkkeihin. Kameran käsittelyyn. Aukon kokoihin. 
Hepreaa. 

Mä en osaisi antaa yhtään neuvoa. Osaisitko sä?

Mun valokuvaaminen on yleensä sellaista, että nähdään jotain kivaa, otetaan esiin kamera ja napataan kuva. Luojankiitos mulla on tuollainen kamera, missä automaattisäädöillä ja erilaisilla objektiiveilla saa kelvollisia kuvia. 

Nautin ihan hirvittävästi kaikesta näkemästäni kauniista, rumankauniista, rouhesta, yllättävästä ja sellaisesta missä samat muodot toistuu. Järjestelmällisestä. 

Haluaisin oppia maisemakuvausta, henkilökuvausta ja etenkin näin syksyn saavuttua valovinkkejä sisäkuvaukseen. Voisin ajatella yksityisopetustakin. Jotenkin tuntuu, että saisin siitä eniten irti tämän keskittymiseni kanssa. 

Millaisessa opissa te ootte olleet? Tämän postauksen kuvat: 
ensimmäinen on Tyynelästä, toinen ja kolmas on mun Instagram kuvia (Sanomatalosta ja Turun reissulta Jannen nappaama)