ARVONTA JA KOKEMUKSIA FISKARSIN PÖYTÄPUUTARHASTA

kokemuksia Fiskars pöytäpuutarhasta

kokemuksia Fiskars pöytäpuutarhasta

kokemuksia Fiskars pöytäpuutarhasta

kokemuksia Fiskars pöytäpuutarhastaKokemukseni Fiskarin pöytäpuutarhasta + arvonta


Nyt - 24 käyttöpäivän jälkeen - uskallan tosissani suositella. Katsokaa nyt näitä. Syöty on, leikelty ja yhä ne kasvaa. Se korianteri loppui jo ja vaihtunut rakuunaan, mutta yrtit on muuten samat. Muutamia yrttiruukkullisia olen ostanut lisää, ja laittanut ne suoraan ruokaan, koska meillä kulutus on melkoista. Pöytäpuutarha sopiikin ihan superhyvin sellaisille yrteille, joita ruokaan tulee vain hiukan ja näin ollen hävikki olisi tavallisesti valtavaa. Tälle laitteelle ei käy, kuin 90-luvulla leipäkoneelle, vaan se jää kyllä meille jatkuvaan käyttöön. 

Muistatte varmaan (taistelun osat yksi ja kaksi), että Janne ei ollut ensin vakuuttunut siitä, että saanko noita raukkaparkoja pysymään hengissä tämänkään kanssa. HA. Näytin sille! Eilen se toi mulle kaksi viherkasvia ruukuissa olkkariin. Olen siis tehnyt vaikutuksen. 

Tässä vielä Fiskars Herbgardenin plussat ja miinukset:

Plussat
Tasainen kosteus. Yrtit tykkää.
Ei pidä ääntä. Vesi imeytyy juuriin kapilaarimattoja pitkin. Ei hurise. Mä tykkään.
Helppo. Aamulla tarkistaa vesimäärän ja laittaa valon päälle. Illalla sammuttaa.
Sopivan kokoinen.

Miinukset
En keksi.

Arvonnan säännöt:
Kiitoksena tästä yhteistyöstä sain Fiskarsilta arvottavaksi kolmelle lukijalle yrttiruukku (1kpl) + sakset settin (alimmassa kuvassa) Tässä ruukussa on samankaltainen rakenne kapilaarimattoineen, kun minulle pöytäpuutarhan mukana tulleissa ruukuissa. Yrtin juuret pysyvät siinä siis tasaisen kosteina.

Arvonta on tarkoitettu blogini jäseniksi liittyneille lukijoille (profiilikuvat tuolla sivun alalaidassa) - niin uusille, kuin vanhoille. Mukaan pääset kirjautumalla + kommentoimalla tähän postaukseen lempiyrttisi ja sen mihin sitä käytät.

Arvon kolme (3) palkintosettiä sunnuntaina 2.11.2014.


Fiskars HerbGarden,  yrttisakset, tukiruukut ja kapilaarimatot on saatu Fiskarsilta testiin blogiyhteistyön merkeissä.