Sisällön tarjoaa Blogger.

25 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Eikö :) Jotenkin samaan aikaan selkeä ja herkkä.
   Oon kyllä oikein onnellinen tästä löydöstä.

   Poista
 2. Vau.
  Kaunis muoto ja väri. Ja tuo kultainen keskiosa kruunaa koko komeuden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kruunaa mustakin. Sen asiosta myös sopii tosi hyvin tuohon tv-tasolla olevan laatikon päälle - sen vanhan tuolin eteen :)

   (Paikka näkyy muuten paremmin jo siinä sohva postauksessa)

   Poista
 3. Ooh, (heikkona valaisimiin) Tämä yksilö on kaunis! Mahtava löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myös :) Mietin tuossa juuri, että sellainen valaisinhaaste vois olla hauska. Sekin vois kertoa ihmisistä jotain. Käyttääkö vain kattovaloja vai nauttiiko pienistä valonlähteistä ;)

   Poista
 4. Tämä on ihana. Mulla oli aikoinaan tämä punaisena, köyhdyin vissiin 8 euroa siitä kirpparilla? Ellen vähemmänkin. Kyllästyin punaiseen niin, että yritin poistaa maalit ja eihän siitä sitten mitään tullutkaan enää... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaima :) Ja tervetuloa mukaan tähän blogiin :)

   Oho. No sähän sen halvalla löysit :O Menikö se sitten ihan pilalle? Noita metallejahan voi helposti maalata spraylla jos uudistusta kaipaa.

   Poista
  2. Laiskuus iski varmaan kesken menojen. Mutta tosiaan, ei irronnutkaan maali niin helposti kuin luulin. Pinta jäi rosoiseksi, olisi pitänyt vaan maalata suorilta päälle - olisi tepsinyt :)

   Poista
  3. Siis ei mennyt pilalle, vaan suunnitelmat muuttui - maalaat sen nyt vaan muina naisina päälle oikein rosoiseksi sellaisella struktuurimaalilla ja sanot kaikille, että siitä tuli ihan suunnitelmien mukainen ;) :D :D

   Poista
 5. Ihana! Tämä on selkeästi jotakin sukua meidän keltaiselle kaunottarelle, kun on tuo varsin samanlainen messinginvärinen. Meidän lampussa ei ole kyllä mitään merkintää että olisi Valinten, mutta voihan se silti ollakin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on joskus salapoliisityötä selvitellä alkuperiä. Jotkut valmistajat on merkinneet tuotteitaan kai vain tarroilla. Ja niistä ei tietenkään vuosien jälkeen ole mitään jälkellä. Meillä tän pohjassa lukee leimattuna (ikäänkuin kaiverrettuna) Valinte ja mallinumero.

   Poista
 6. Oi mikä kaunokainen! Tätä lamppukuumetta on nyt liikenteessä ;)

  VastaaPoista
 7. No on kaunotar. Ja näyttää olevan hyvässä kunnossakin.

  VastaaPoista
 8. Hän on. Sopii hienosti teidän kotiin!

  VastaaPoista
 9. Ooo toi väri, niin kaunis! Sopisi myös täydellisesti poikani huoneeseen, jossa on metsänvihreät seinät :)

  VastaaPoista
 10. On se kyllä kaunotar! Määkin ostaisin valaisimia, jos meille mahtuisi. Pakko muuttaa, ois se niin kiva taas sisustaa pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai meinasit hankkia vähän enemmänkin uutta sisustettavaa :D

   Mä suunnittelin täällä jo valaisimista omaa postausta. Vaikka haastetta. Niitä on niin paljon ihania. Tai siis huh huh - hyvä suunnitella jotain haasteita, kun on itse niihin niin onneton vastaamaan :D

   Poista