MILLAINEN KOKKI, SELLAINEN SOPPA




Insinöörin intohimolla
Toisia jurpii, että reseptin mukaan annokseen laitetaan loraus, nokare, hyppysellinen tai ripaus. Ruokaa tehdään ohjekirjan mukaan ja epäselvät ohjeet suurpiirteisyyksineen aiheuttavat kiivasta keskustelua. Lopputulos on reseptin mukainen ja jos siihen ei olla tyytyväisiä, niin tekijälle reklamoidaan.

Taitelijan tyyliin
Toisia taas ei millään saa tekemään ohjeen mukaan. Kaikki on korvattavissa, muunnettavissa, oikaistavissa ja kehiteltävissä. Aineosat vaihtuvat toisiin ja mukaan lisätään jotain mitä nyt kaapin perältä sattuu löytymään. Erehdysten kautta löydetään uusia ihania reseptejä, joita ei muisteta koskaan tehdä uudestaan.




Kumpaan tyyliin teillä kokataan?

Meillä mennään molemmilla.
Janne insinöörimäisesti ihmetellen mun laveita mittayksiköitä.